
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمدیان دبیر علمی همایش مدیریت استعدادهای هزاره سوم در این همایش که امروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: رشد و توسعه استعداد و خلاقیت در افراد هر جامعه می تواند زمینه ساز رشد و توسعه در هر کشور باشد، جامعه ما در بخش اجتماعی نیاز به پیشرفت دارد و باید به طور جدی به این مقوله پرداخته شود.
وی افزود: باید به رشد و کشف استعدادهای فرزندان سرزمینمان بپردازیم و تلاش کنیم تا توانمندی موجود در آنها زمینه فعالیت مناسب و مطابق با استعدادهایشان باشد.
دبیر همایش مدیریت استعدادهای هزاره سوم در ادامه اظهار کرد: افرادی مانند گوته، شکسپیر، حافظ و مولانا توانمندی شگرفی داشتند، چنانکه پس از صد سال هنوز توانمندی هایشان مورد بهره مندی قرار می گیرد.
هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف مطرح کرد: یکی از مشکلات ما در جامعه این است که به دلیل فقدان سیستمی برای محک زدن استعدادها در جامعه همواره مسیر فرزندان را والدین تعیین می کنند و متاسفانه در تعیین این مسیر بدون در نظر گرفتن استعدادها جنبه مادی گرایی آن مورد توجه است.
احمدیان افزود: باید تلاش کنیم با اشاعه استعدادپروری به نحوی به رشد استعداد و خلاقیت فرزندانمان در گذر از مراحل رشد در خانواده، مهدکودک، مدرسه و دانشگاه بپردازیم و با رعایت آموزش و پرورش صحیح در این سلسله مراتب؛ آنان را به سمت و سوی استعدادهایشان سوق دهیم تا بتوانند به افراد تاریخ ساز در سطح کشور و جهان تبدیل شوند.
رئیس پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شریف گفت: نحوه آموزش در کشور باید تغییر یافته و از تئوری محض جدا شده و به سوی استعدادپروری گام بردارد.
وی افزود: این همایش به شناسایی و رشد استعدادهای بالقوه و بالفعل، روشهای نوین استعدادیابی و استعدادپروری و نقش فناوری اطلاعات در برنامه ریزی و مدیریت استعدادها می پردازد.
احمدیان اظهار کرد: بزرگترین سرمایه در هر کشور نیروی انسانی آن است، نیروی انسانی سرمایه ای مادی محسوب می شود و استعداد نهفته در آن بزرگترین سرمایه معنوی هر جامعه است.
دبیر همایش مدیریت استعدادهای هزاره سوم افزود: راه گذر از مشکلات کشور سرمایه گذاری و مدیریت صحیح استعدادها و ایجاد امید در نیروی انسانی است.
احمدیان بیان کرد: در سه ده گذشته نسل جوان و پرشوری در کشور داشته ایم که درصد بالایی از جمعیت کشورمان را تشکیل می دهند، ما باید به این نسل جوان اهتمام ویژه ای ورزیم تا در مسیر پرورش و رشد استعداد، خلاقیت و کارآفرینی در راستای تحولات اقتصادی کشور گامی موثر برداریم.
وی افزود: امروزه تنها راه موفقیت جوانان، گذر از کنکور نیست؛ مسیر آینده ساز در دنیای امروز و هزاره سوم، آموزش بر مبنای پرورش و سرمایه گذاری و مدیریت استعدادهاست؛ باید به جای پرداختن به آموزش محض و افزودن حجم بالای اطلاعات در راستای بروز خلاقیت و استعدادها در زمینه های مختلف بسترسازی و سرمایه گذاری شود، چنانکه می بینیم امروزه موفقیت بنگاه های مهم و بزرگ اقتصادی و شبکه های بزرگ آی تی بر پایه بروز خلاقیت هاست، شبکه هایی که دنیای اقتصاد را در جهان متحول کردند.
انتهای پیام/