به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،رضا نجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۹۶۰ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت گواوا اختصاص دارد که ۶۳۴ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
نجفی افزود: برداشت این محصول گرمسیری در سیستان و بلوچستان از اوایل دی آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه عملکرد هر هکتار از باغات گواوا ۱۰ هزار ۷۶۲ کیلوگرم است پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت این محصول ۶ هزار و ۸۲۶ تن زیتون محلی برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی اظهار داشت: گواوا معروف به زیتون محلی، میوهای منحصر به مناطق گرمسیری به ویژه سیستان و بلوچستان است که عمدتا در شهرستانهای نیکشهر، سرباز و کنارک در جنوب این استان تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توزیع نهال یارانه دار میان کشاورزان و نهادهای کشاورزی و ارائه خدمات فنی و مهندسی را در کنار برگزاری کلاسهای آموزشی از جمله خدمات ارائه شده توسط این نهاد به کشاورزان گواوا در این استان ذکر کرد.
نجفی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با تولید سالانه ۱۵۴ هزار تن محصولات گرمسیری رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: موز بیشترین میزان تولید محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان را دارد و سایر محصولات شامل انبه، چیکو، گواوا، کنار، نارگیل، تمرهندی و پاپایا (خربزه درختی) در ردههای بعدی قرار دارند.
شرایط آب و هوایی جنوب سیستان و بلوچستان برای کشت محصولات گرمسیری بسیار مناسب است به طوری که سالانه بیش از هشت هزار هکتار از زمینهای کشاورزی این استان به کشت محصولات گرمسیری اختصاص مییابد.
انتهای پیام/ع