به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ علی آشتاب با بیان اینکه بیمه بیکاری به افرادی تعلق میگیرد که بدون میل و اراده خود از محیط کار خارج میشوند، اظهار کرد: تا پایان سالجاری تعداد ۲۵۶۰ نفر در لرستان مقرری بیمه بیکاری دریافت می کنند.
وی ادامه داد: در همین زمینه و همچنین حمایت از واحدهای کارگری مشکل دار استان، بر اساس ارزیابی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۹ ماهه سالجاری، این استان در حمایت از مشاغل و پرداخت بیمه بیکاری در کشور رتبه برتر را کسب کرده است.
آشتاب افزود: این اداره کل از طریق تعامل با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در تلاش است که مقرری بگیران در زمان استفاده از بیمه بیکاری، به فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای بپردازند، تا این دسته از افراد راهی برای ورود به بازار کسب و کار به دست آورند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در این راستا در ۹ ماهه امسال تعداد ۳۱۹ نفر به آموزش فنی و حرفه ای معرفی شده و در حال کسب آموزش های مربوطه هستند.
وی ادامه داد: بیمه شدگانی که قبل از بیکار شدن حداقل دارای ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه بوده یا قرارداد اشتغال آنها در واحدهای صنعتی و تولیدی به اتمام رسیده باشد، به شرط دارا بودن یک سال سابقه کار و با ارائه قرارداد یک ساله پس از تایید علت اخراج و تشخیص کمیته تشخیص، امکان استفاده از مقرری بیمه بیکاری را خواهند داشت.
آشتاب از اشتغال مجدد تعداد ۱۷۲ نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان خبر داد و اظهار کرد: نیروی کار از مهمترین سرمایههای کشورهای در حال توسعه است که سهم به سزایی در فرآیند تولید و توسعه دارند و ایجاب میکند زمانی که بهصورت ناخواسته و غیرارادی شغل خود را از دست میدهند مورد حمایت قرار گیرند. برقراری بیمه بیکاری راهکار حمایتی مناسب برای تأمین زندگی و معیشت آنان در چنین شرایطی است.
انتهای پیام/د