پروفسور استیون هاوکنیگ اکنون ۷۶ سال دارد و یکی از مشهورترین دانشمندان در دنیای امروزی است.
نظریه پردازان ادعا میکنند با توجه به شواهدی او مرده و روباتی جایگزین او شده است.
استیون هاوکینگ دوشنبه این هفته تولد ۷۶ سالگی خود را جشن میگیرد.
برخی افراد اعتقاد دارند پروفسور استفان هاوکینگ درسال ۱۹۸۵ سه سال قبل از انتشار کتاب (A Brief History of Time) درگذشته است، اما قدرتهای غربی به دلایل سیاسی، علمی و با دلایل خاص خود، بدل او را جایگزین کردهاند.
نظریه پردازان اعلام کردهاند چهره افراد همزمان با بالا رفتن سن آنها دچار دگرگونی و به تدریج پیر میشود، اما استفان هاوکینگ با وجود ابتلا به بیماری بسیار سخت درمان و پرعارضه ALS دگرگونی کمی داشته است.
ازجمله دیگر نشانههای تعجب آور، رنگ موهای استفان هاوکینگ است که در ۷۶ سالگی همچنان بور است درصورتی که به طور طبیعی رنگ موی افراد همزمان با بالا رفتن سن، سفید و خاکستری میشود.
همچنین برخی با مقایسه عکسهای قدیمی و جدید ازاین دانشمند اعتقاد دارند شکل گوش و بینی او دگرگون شده است و این تفاوت میتواند نشان دهنده وجود بدل به جای او باشد.
نظریه پردازان اعتقاد دارند عکسهای جدید منتشرشده از استفان هاوکینگ با فتوشاپ درست شده است و حتی آنها عکسهای قدیمی او را نیز دستکاری کرده اند تا شباهت بیشتری به بدل جدید داشته باشد.
استیون هاوکینگ اکنون برروی یک صندلی چرخدار مجهز نشسته و به وسیله آن جابه جا میشود. او نمیتواند صحبت کند و با ارسال پیامها به رایانه شخصی خود، دارای صدای روباتیک است. این رایانه به وسیله دانشمندان ناسا تولید شده است و کارشناسان اعتقاد دارند بدل روباتیک استفان هاوکینگ به وسیله محققان ناسا و با کمک رایانه صحبت میکند و متعلق به شخص واقعی او نیست.
کارشناسان اعتقاد دارند نظریههای جدیدی که استیون هاوکینگ مطرح کرده است به ویژه در زمینههای دینی و خداناباوری سبب سست شدن اعتقادات مذهبی مردم درسراسر دنیا شده است.
محققان اعلام کردهاند؛ نظریههای جدیدی که این دانشمند مطرح میکند سمت و سوهای خاصی دارد و قدرتهای غربی میخواهند برخی نظریهها را در جهان مطرح کنند و استفاده از این دانشمند بهترین راهکار است.
نظریههای او درباره فاصله ۱۰۰ ساله تا ارتباط باموجودات فضایی، ترسناک بودن هوش مصنوعی و نیز نظریه گرمای کره زمین و از دست رفتن حیات انسانها از جمله این نظریههای مشکوک و هدف دار است.
بیشتر مردم دنیا به دلیل قبول داشتن استیون هاوکینگ که یک دانشمند برجسته و جهانی است برخی نظریههای او را قبول میکنند که بسیار خطرناک است، زیرا امکان اشتباه بودن نظریه وجود دارد.
کارشناسان اعتقاد دارند استیون هاوکینگ واقعی در سال ۱۹۸۵ و پس از ابتلا به ذات الریه درگذشته است، درآن زمان او نمیتوانست با دیگران ارتباط برقرار کند، اما پس از بهبود بیماری به طور معجزه آسایی توانایی نوشتن و ارتباط با دیگران به وسیله رایانه را پیدا کرده است و از همان زمان نظریههای بی شماری ارائه کرده است.
البته به طور قطع نمیتوان گفت که استیون هاوکینگ کنونی بدل است، اما حدس و گمانهایی درباره مرگ او و سیاستهای پنهان برای زنده نگه داشتن او وجود دارد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/
ما ک به خدا اعتقاد داریم چیکار کردیم واس جهانمون
اتفاقا اینا بهشتین نه ما
اینقد به خودمونو اعتقاداتمون ننازیم
هرکی تو قبر خودش میره
ثانین ما در حدی نیستیم ک راجب پروفسور علم کوانتوم حرف بزنیم
يادش گرامي ...
دقت کردیم که داریم به همه دنیا بدگمان میشیم
يادش جاودان
خیلی جالبه فیلمه
ولی خب یعنی هیچکی نیمیتوند بره بیبینه که راسته یا دروغ؟
دیگه قایمش که نکردندکه!
برن یه سراغی بیگیرن!منم از دل به هولی دربیام!
بای
این جور کارها براشون کاری نداره که
خیلیم سن داشته که
خیلیم سن داشته که
خیلیم سن داشته که