به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حمدالله چاروسایی مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان همدان گفت: نخستین گرند اسلم سال 2018 جهان دی ماه سال جاری به میزبانی ملبورن استرالیا برگزار می شود که از سوی فدراسیون جهانی تنیس داور همدانی برای قضاوت در این ( ITF ) رقابت ها دعوت شد.
وی با اشاره به اینکه مسابقات استرالیا نخستین مسابقه جایزه بزرگ تنیس سال از بین چهار گرنداسلم است، بیان کرد: : این رقابت ها همه ساله در ماه ژانویه در شهر ملبورن استرالیا و به مدت دو هفته برگزار می شود که از کشورمان سید عادل برقعی داور نشان برنز حضور خواهد داشت
مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان همدان به اهمیت این مسابقات جهانی اشاره کرد و گفت: اوپن فرانسه، ویمبلدون و اوپن آمریکا سه گرنداسلم دیگری هستند که رد سال 2018 برگزار می شوند.
چاروسایی خاطرنشان کرد: سید عادل برقعی داور نشان برنز کشورمان برای نهمین سال پیاپی به این رویداد جهانی تنیس دعوت شده است.
مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان همدان گفت: تنیس آزاد استرالیا از پربیننده ترین مسابقات تنیس در جهان است که قدمتی یکصد ساله دارد و برترین های این رشته در زمین های هارد کورت به مصاف یکدیگر می روند.
انتهای پیام/د.ا