به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن ضیایی با اشاره به عملکرد آن مرکز در راستای توسعه آزمونهای الکترونیکی، اظهار کرد: در راستای صرفهجویی و سرعت بخشیدن به کار، مرکز آموزشی فنی و حرفهای شهرضا بعد از شهر اصفهان، نسبت به تجهیز و راهاندازی یک مرکز سنجش الکترونیکی با 12 ایستگاه اقدام کرده است.
وی با بیان اینکه کلیه آزمونهای کتبی مربوط به پایان دورههای آموزشی مراکز دولتی و آموزشگاهها به صورت الکترونیکی برگزار میشود، افزود: امسال سیستم نظارت بر آزمونهای عملی از طریق دوربینهای مدار بسته (CCTV) در 2 کارگاه صنایع دستی و قالی بافی نصب شده است.
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفهای شهرضا گفت: عملکرد این بخش در حدود 180 نفر آزمون در ماه است که علاوه بر صرفهجویی در مصرف کاغذ، صرفهجویی در حدود 15 میلیون ریال در ماه را در برداشته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 45 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در شهرضا فعالیت میکنند، بیان داشت: 10 آموزشگاه در بخش فناوری اطلاعات، 12 آموزشگاه مراقبت و زیبایی، 12 آموزشگاه صنایع دستی و 11 آموزشگاه طراحی و دوخت در شهرضا فعالیت میکنند.
ضیایی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای متولی اصلی آموزشهای مهارتی است، اذعان کرد: هرگونه آموزش مهارت از طرف مؤسسات و افراد حقیقی فاقد مجوز، غیرقانونی بوده و در صورت آموزش، برابر قانون برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه مرکز آموزش فنی و حرفهای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی را در دستور کار خود قرار داده، خاطرنشان کرد: در این طرح افراد به غیر از رشتههای قابل اجرا در مراکز دولتی، میتوانند از ظزفیت اصناف استفاده کنند و به مهارت آموزی در رشتههایی مانند پیرایش مردانه، تعمیر تلفن همراه، تعمیر ماشینآالات سنگین شرکت کنند.
انتهای پیام/م