به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت:انجام اقدامات پیشگیری در جهت ارتقاء سلامت عمومی جامعه در کاهش هزینه های سلامت و خانوارها نقش عمده ای دارد
دکتر عصمت تقی آبادی افزود: برنامه غربالگری و تشخیص به هنگام شنوایی نوزادان به منظور کشف نقایص شنیداری و انجام مداخله زودهنگام یکی از برنامه های این معاونت است.
وی گفت:عواقب کم شنوایی در صورت عدم درمان می تواند مواردی مانند افزایش خطر آسیب ها ، انزوای اجتماعی ، افت تحصیلی و تاخیر در رشد و زبان و گفتار را به همراه داشته باشد.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: در همین راستا با استفاده از دستگاه های الکتروفیزیولوژیک ، کلیه نوزادان متولد شده همزمان با انجام غربالگری کم کاری تیروئید و فنیل کتونوری، مورد غربالگری کم شنوایی توسط کارشناسان بهزیستی مستقر در مرکز قرار می گیرند تا صورت نیاز جهت انجام مداخله های درمانی به سطوح بالاتر ارجاع داده شوند.
دکتر عصمت تقی آبادی اجرای این فرآیند را گام موثری در تداوم اهداف حوزه پیشگیری با هدف جلوگیری از ابتلاء به بیماریها دانست و اظهار امیدواری کرد با همکاری مناسب بین معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور و اداره بهزیستی شهرستان بتوانیم گامی مهم در غربالگری ، تشخیص و مداخله به هنگام کم شنوایی نوازدان برداریم.
انتهای پیام//ف.ج