کیفیت نان تولیدی در نانوایی های خلخال کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فریدون بابایی فرماندار خلخال افزود: : آرد تولیدی برخی کارخانه های آردسازی استان اردبیل رطوبت دارد و باید نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.

وی گفت: این امر موجب کاهش کیفیت نان تولیدی در نانوایی های خلخال شده و مردم به وجود بوی نم در نان های پخته شده در نانوایی های این شهرستان معترض هستند.

فرماندار خلخال اظهار کرد: در حال حاضر آرد نانوایان دولتی و سهمیه پز شهرستان از کارخانه های آرد مرکز استان تامین می شود که انتظار می رود مسوولان شرکت غله و خدمات بازرگانی استان نسبت به حل مشکل وجود رطوبت در آردهای تولیدی اقدام کنند.

بابایی افزود: بر خلاف نانوایان دولتی که به ناچار ملزم به تهیه آرد خود از مرکز استان هستند در حال حاضر همه نانوایان آزادپز مجاز به تهیه آرد مصرفی خود از کارخانه های آرد مناطق مختلف کشور با هدف افزایش کیفیت و مرغوبیت نان تولیدی خود هستند.

 

انتهای پیام/ع

آرد تولیدی برخی کارخانه های آردسازی استان اردبیل رطوبت دارد

 


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.