به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ محمدی مدیر شعب بانک کشاورزی استان گفت: زمان اولیه استفاده از خدمات بیمه در محصولات زراعی آبان ماه بود که تا ۱۵ دی ماه جاری تمدید شد.
اله داد محمدی به کشاورزان توصیه کرد: با توجه به وضعیت نامطلوب بارندگی سال زراعی جاری و دیم بودن زمینهای زراعی کهگیلویه و بویراحمد برای بیمه کردن زمینهای کشاورزی خود اقدام کنند.
وی آخرین مهلت استفاده از بیمه بخش باغداری در مناطق سردسیری استان را پایان دی ماه اعلام کرد و افزود: بهره برداران مناطق گرمسیری تا اسفند ماه برای قراردادن باغستانها زیر پوشش بیمهای فرصت دارند.
محمدی بیان کرد: ۱۹۰ میلیارد ریال غرامت بیمه محصولات کشاورزی این استان در سال زراعی ۹۴-۹۵ به کشاورزان زیان دیده پرداخت شد که این رقم غرامت را ۶۲ هزار و ۴۷۶ نفر دریافت کردند.
وی بیان کرد: در سال زراعی ۹۵-۹۶ در کهگیلویه و بویراحمد از ۱۰۰ هزار کشاورز بیش از ۵۷ هزار نفر اقدام به بیمه محصولات خود کردهاند که پیش بینی شده حدود ۱۷۰ میلیارد ریال غرامت به این افراد پرداخت شود.
محمدی با بیان اینکه هم اکنون ۴۲ محصول کشاورزی زراعی، باغی، دامی و سایر بخشها زیر پوشش بیمه کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد گفت: هم اکنون ۱۳ دفتر با ۸۵ کارشناس کار ارائه خدمات بیمه محصولات کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد را انجام میدهند.
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از هزینه بیمه محصولات کشاورزی از سوی دولت تأمین و تنها ۳۰ درصد سهم بهره بردار است افزود: با توجه به اختلاف دمای ۳۰ درجهای در نقاط مختلف سال و امکان خشکسالی، سرمازدگی و سایر تهدیدها استقبال از بیمه محصولات کشاورزی ضروری است.
هم اکنون ۱۱۱ هزار هکتار گندم، جو و دیگر محصولات زراعی بهصورت دیم در کهگیلویه و بویراحمدکشت شده است.
این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که سالیانه ۸۵۰ هزار تن محصول تولید میکنند.
امکان قرار دادن ۱۵۲ محصول کشاورزی در ایران زیرپوشش بیمه وجود دارد.
صندوق بیمه محصولات کشاورزی در سال ۱۳۵۸ در ایران راه اندازی و در سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را آغاز کرد.
انتهای پیام/ش