به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛حمیدرضا الوند مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه سن در استان کاهش یافته است، اظهار کرد: متأسفانه فراهم نبودن بسترهای محیطی مهمترین عامل روی آوردن به موادمخدر بعد از قطع وابستگی جسمی و روانی است که این افراد برای برنگشتن به شرایط قبل نیازمند پذیرش و همکاری خانواده و جامعه و فراهم آمدن شغل مناسب هستند.
وی با بیان اینکه در بحث اعتیاد ۲۰ دستگاه درگیر هستند و باید وظایف قانونی خود را انجام دهند به طوریکه بهزیستی در رابطه با اعتیاد در چند بخش فعالیت میکند، به فعالیتهای انجام شده اشاره کرد و افزود: انجام خدمات پیشگیرانه برای عموم با عنوان طرح پیشگیری اجتماعمحور از اعتیاد با رویکرد مشارکت خود مردم در روستا و شهر در غالب تیمهای متشکل از افراد کلیدی، معتمد، یک فرد از بهزیستی به عنوان تسهیل گر و یک فرد از مراکز غیردولتی متخصص در حوزه اعتیاد است.
مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد:در ۹ ماهه امسال ۲۸۷ تیم ایجاد شدهاند به طوریکه بخش دیگر فعالیت بهزیستی تشکیل مراکز مقاومتی میانمدت و مراکز کاهش آسیب تحت عنوان DIC و شلتر است، تصریح کرد: معتادان خودمعرف به کمپها مراجعه میکنند که ترک اعتیاد در مراکز اقامتی شامل دوره سمزدایی برای قطع وابستگی جسمی و جلسات مشاوره است.
الوند با اشاره به اینکه این افراد بعد از ترک اعتیاد به گروه N.A برای قطع وابستگی روانی ارجاع داده میشوند، خاطرنشان کرد: هزینه یک دوره نگهداری در کمپها ۶۳۵ هزار تومان است که در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر تصویب شده و برای افراد بیبضاعت با تأیید مددکار توسط بهزیستی پرداخت میشود.
وی ادامه داد: ۴۳ کمپ ترک اعتیاد در استان همدان تحت نظارت بهزیستی مشغول فعالیت هستند که در چند ماه اول سال ۴ کمپ غیرمجاز شناسایی شده و برخورد لازم با آنها صورت گرفته است.
انتهای پیام/ب