برخی از استارت آپ هایی که خود الگوی استارت آپ های تازه تاسیس بوده اند به دلایل مختلف با ورشکستگی روبرو شده اند.

استارت آپ هایی که با اتمام سال 2017، شکست خوردندبه گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در دنیای پیشرفته امروزه که همه نیازهای انسان با تکنولوژی و اینترنت آمیخته شده، استارت آپ ها نقش خاص تری ایفا می کنند. در نگاه کلی استارت آپ یا به عبارتی دیگر کسب و کارهای اینترنتی یک شرکت نوپا محسوب می شود که راه حلی جدید برای یک موضوع خاص و حل یک مشکل ارائه می دهد، هر چند موفقیت این کسب و کار تضمین شده نیست.
با نگاه دقیق تر به جوامع پیشرفته تر ، استارت آپ در فرهنگ عامیانه بیشتر با صنعت فناوری و تکنولوژی عجین شده است و بیشتر از گذشته اقتصاددان های بزرگ در مسیر پیشرفت این کسب و کار نوین با دادن ایده های اصولی اقتصادی و نگاه درآمدزایی، به پیشرفتش کمک شایانی می کنند.
این روزها بازار استارت آپ ها در سراسر جهان حسابی داغ شده است؛ ایده های جدیدی که در قدم اول برای مصرف کننده به صرفه خواهد بود و در گام بعدی سازنده خود را میلیونر می کند. البته با نگاهی به استارت آپ های شناخته شده در سراسر جهان می توان گفت، در مواردی استارت آپ ها به دلایل مختلف شکست خورده اند و در سال 2017 کسب و کارشان تعطیل شده است. در ادامه این گزارش به 5 استارت آپی خواهیم پرداخت که با وجود سرمایه مناسب نتوانستند به حیات خود ادامه دهند و پایان سال 2017، مهر اتمامی بر کسب و کار آنها بوده است.

استارت آپ اسپرینگ
spring استارت آپی است که در زمینه سفارش سریع غذا فعالیت می کرد. اسپرینگ در سال 2013 آن هم با سرمایه 110 میلیون دلاری آغاز کرد که در می سال 2017 تعطیل شد. گاگان بیانی مدیرعامل شرکت اسپرینگ در آخرین روز فعالیت این شرکت با اعلام ناراحتی خود می نویسد: بی شک من ناراحت هستم که اسپرینگ نمی تواند به راه خود ادامه دهد. البته اسپرینگ توانسته فضای تحویل غذا را رشد بدهد. تقاضا سریع برای غذای راحت و با کیفیت بالا، یکی از نکات مثبت اسپرینگ بود، اما پیچیدگی تولید مواد غذایی از طریق تحویل در مقیاس چالش بود.

این نیز گفتنی است که یکی از دلایل شکست اسپرینگ عدم توانایی رقابت با استات آپ هایی بود که بعد ها روی کار آمد.

 استارت آپ هایی که با اتمام سال 2017، شکست خوردند

 

استارت آپ مافل

Maple  استارت آپی است که در نیویورک تشکیل شد که اساس کارش یک رستوران دیجیتالی بود. شرکت مافل با جذب سرمایه ای در حدود 29 میلیون دلار در سال 2014 تاسیس شد و در می 2017 به پایان کار خود رسید. این استارت آپ در بالاترین ارزش گذاری قیمتی در حدود 115 میلیون دلار پیدا کرده بود. رستوران اینترنتی مافل در ابتدای راه خود از سمت سرآشپزهای معروفی همچون دیوید چنگ طرفداری می شد و به همین دلیل در اوایل کار، از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار بود. در سال 2015 افل به آرامی شروع به از دست دادن مشتریان خود کرد و در مارس 2016 سودش به 2 درصد رسید.

استارت آپ هایی که با اتمام سال 2017، شکست خوردند

 

استارت آپ ییک یاک

Yik Yak  استارت آپی است که زمینه فعالیتش شبکه های اجتماعی بود. این استارت آپ که سال 2013 تاسیس شد توانست 73 میلیون دلار جذب کند و بالاترین ارزش گذاری برای این استارت آپ در حدود 400 میلیون دلار عنوان شده است.  این پیام رسان در ابتدای راه خود موفقیت های زیادی را کسب کرد و در بین برخی از دانشگاه های جهان به خوبی جا افتاد. اما بر اساس پیش بینی هایی که شده بود مشکلات نرم افزاری این پیام رسان باعث از دست دادند مخاطبانش شد. مشکلات مهم این استارت آپ روش های راحتتری بود که می شد اطلاعات شخصی کاربران را هک کرد. یک شرکت امور مالی، تیم مهندسی  ییک یاک را در آوریل 2017 و چند روز قبل از بسته شدن به مبلغ 3 میلیون دلار خریداری کرد.

استارت آپ هایی که با اتمام سال 2017، شکست خوردند

 

استارت آپ بپی

Beepi  استارت آپی است که در زمینه خرید و فروش خودرو فعالیت می کرد. استارت آپ بپی سال 2013 آغاز به فعالیت کرد و با پایان رسیدن بودجه سازندگان این استارت آپ در فوریه 2017 به فعالیت خود پایان داد. این استارت آپ 150 میلیون دلار سرمایه جذب کرده و در بالاترین ارزش گذاری، قیمتش به 560 میلیون دلار رسیده بود. استارت آپ مذکور در ابتدای راه توانسته بود خریداران و فروشندگان ماشین های دست دوم را کنار یکدیگر جمع کند، اما در ادامه راه به منظور پرداخت بدهی طلبکاران فروخته شد.

کسب و کارهای بزرگی که با اتمام سال 2017، شکست خوردند+ تصاویر

 

با توجه به موارد گفته شده دلایل مختلفی می تواند باعث شکست یک استارت آپ شود حتی زمانی که سرمایه بالایی نیز موجود باشد. در این مطلب به 4 استارت آپ بزرگی که در سال 2017 با شکست روبرو شده اند اشاره کردیم؛ این استارت آپ ها در مجموع 362میلیون دلار سرمایه جذب کرده بودند که در نهایت به دلایل مختلف مجبور به تعطیلی فعالیتشان کردند.

 بیشتر بخوانید:

استارت آپ و عوامل موفقیت آن چیست؟ +انواع استارت آپ ها

بهترین استارت‌آپ‌های جهان که شما را میلیاردر می‌کند+ معرفی استارت‌آپ‌های موفق سال 2017

گزارش از سعید پیرزاده

انتهای پیام/

بزرگترین استارت آپ های تعطیل شده در سال 2017

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۶ دی ۱۳۹۶
یعنی چی ؟
Germany
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۶ دی ۱۳۹۶
ازمسئولین محترم میخوام هرچه زودترفلیتر تلگرام رو آزاد کنن
خواهش میکنم فیلتر تلگرام رو آزادکنید تاماهم به راحتی بتوتیم ازاین نرم افزار استفاده کنیم آقای آذرجهرمی پیگیر باشین و تلگرام رو آزاد کنید
Hungary
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۶ دی ۱۳۹۶
خواهش میکنم فیلتر تلگرام رو آزادکنید
Hungary
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۶ دی ۱۳۹۶
ازمسئولین محترم میخوام هرچه زودترفلیتر تلگرام رو آزاد کنن
خواهش میکنم فیلتر تلگرام رو آزادکنید تاماهم به راحتی بتوتیم ازاین نرم افزار استفاده کنیم آقای آذرجهرمی پیگیر باشین و تلگرام رو آزاد کنید