به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سال ۲۰۱۷ پر از
نوآوریهای خوشمزه در
صنایع غذایی بود. هرچند برخی از آنها آمده اند که ماندگار شوند، اما بسیاری هم با آمدن سال ۲۰۱۸ به تاریخ خواهند پیوست. قهوه در نان قیفی، کیک هایی که شبیه قطره باران بودند، شکلاتهای طبیعی صورتی و تخم مرغهای ابری تنها برخی از نوآوریهای خوراکی سال ۲۰۱۷ بودند. اما هرچند آنها مدتی بسیار پرطرفدار بودند، پیش بینی میشود که در سال ۲۰۱۸ دیگر روی میز نخواهند بود.
در سال ۲۰۱۷، اینستاگرام با غذاهای منحصربفرد توجه علاقمندان به غذا را به خود جلب کرد، حتی غذاهای معمولی با رنگ غذا رنگ شدند تا متفاوتتر باشند. یکی از عجیبترین غذاها، نودلها و اسپاگتیهای رنگین کمانی بودند که شبیه پلاستیک شده و اشتها را کور میکردند.
درتخم مرغهای ابری، ابتدا سفیده و زرده جدا شده و سپس سفیده هم زده میشود تا کاملا پف کند و بعد پخته میشود. اما این روش هم در حال از بین رفتن است. طرفداران سلامت از این غذا استقبال کردند، چون فقط ۱۶۱ کالری داشت، اما تخم مرغهای آبپز و پخته کالری کمتری دارند و سریعتر آماده میشوند.
سوشی برگر هم یکی از غذاهایی بود که امسال به وجود آمد، اما این غذا نمونه کلاسیک غذایی است که بسیار بهتر و راحتتر از سوشی برگر میتوان آن را خورد. طرفداران برگر که نان برگر را با سوشی جایگزین کرده و آن را با ماهی، جلبک دریایی و سس پر کرده اند، اعتراف میکنند که خوردن آن بسیار سخت است، چون بعد از اولین گاز برنجها روی دستتان میریزد.
خوردن قهوه در قیف یکی دیگر از ابتکارات فراگیر امسال بود، اما برخلاف لیوانهای سرامیکی، مخروط نمیتواند نوشیدنی را زیاد گرم نگه دارد و اگر روی آن هم شکلات باشد در قهوه ذوب میشود. این هم یکی دیگر از نوآوری هایی است که ظاهرش بهتر از طعم آن است و در سال ۲۰۱۸ دیگر شاهدش نخواهیم بود.
پودینگ یورکشایر یکی از معدود نوآوری هایی است که از انگلستان آغاز شد، اما هنوز معلوم نیست که سال آینده هم همینقدر پرطرفدار باشند. همان طور که در تصویر زیر میبینید، این نوع پودینگ یورکشایر بیش از حد ضخیم است و به محض اینکه سعی کنید بخورید همه جا را کثیف میکند.
یک نوع شکلات جدید که به طور طبیعی صورتی رنگ است امسال ابداع شد و اولین نوع جدید شکلات در ۸۰ سال اخیر بعد از اختراع شکلات سفید است. گفته میشود این شکلات طعم توت دارد و از کاکائوی رابی ساخته میشود. اما حداقل تا سال آینده وارد بازار نخواهد شد و در سال ۲۰۱۹ عرضه خواهد شد.
ماستهای گیاهی به طور مثال با طعم چغندر یا سیب زمینی شیرین به عنوان یک ترفند سلامتی جدید در سال ۲۰۱۷ عرضه شد، اما طرفدار زیادی پیدا نکرد و در واقع فقط در سوپرمارکتها انبار شدند.
کیک قطره باران در سال ۲۰۱۷ سروصدای زیادی به پا کرد، زیرا این کیک دقیقا شبیه یک حباب باران شفاف است. با این حال بسیار بیمزه و یکی دیگر از خوراکی هایی است که ظاهرش بهتر از طعم آن است.
دوناتها امسال بسیار محبوب بودند و باعث شد هیبریدهای عجیبی از دونات به وجود بیاید. یکی از عجیبترین موارد، دونات اسپاگتی بود که در بروکلین درست شد و اسپاگتیها به شکل دونات سرخ میشدند. به نظر جالب میرسد، اما میتوانید حدس بزنید که ایتالیاییها از این نوآوری دل خوشی ندارند.
بستنی زغالی امسال تابستان جنجال زیادی به پا کرد، اما، چون بعد از خوردن زبان را کاملا سیاه میکند تضمینی نیست که سال بعد هم در لیست خوراکیها بماند.
تصاویر تستهای منحصربفرد هم امسال اینستاگرام را پر کرده بود، آنها گرچه به نظر زیبا میرسند، اما آیا واقعا حاضرید پنیری که پر از رنگهای مصنوعی است را برای ناهار بخورید؟