با اجرای طرح دوقلو زایی دام‌های عشایر کهگیلویه و بویراحمد میزان تولید گوشت قرمز در استان ۵۰۰ تن افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛   مدیرکل امور عشایر استان با بیان این خبر گفت: میزان تولید گوشت قرمز در سال‌های گذشته در کهگیلویه و بویراحمد هفت هزار تن بوده که با اجرای طرح دوقلو زدایی هم‌اکنون به هفت هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.

مجید علی پور با بیان اینکه طرح دوقلو زایی در ۵ درصد دام‌های مناطق عشایری اجرا شد افزود: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران و به خصوص عشایر دارد.

علی پور اضافه کرد: این طرح به‌صورت گسترده در بین ۲ هزار رأس دام عشایری از ۳۵ گله استان انجام شد.

وی موفقیت این طرح را ۳۰ درصد اعلام کرد و گفت: طرح دوقلو زایی دام علاوه بر افزایش تعداد دام‌ها میزان تلفات را نیز تا حدود زیادی کاهش می‌دهد.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با اجرای این طرح تحول عظیمی تا چهار سال آینده در تولید گوشت در مناطق عشایری این استان ایجاد خواهد شد.

عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک‌میلیون رأس دام سبک و سنگین دارند و ۳۵ درصد صنایع‌دستی شامل ۱۰ هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را نیز تولید می‌کنند.

۱۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۲۱ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۰ هزار نفر عشایر هستند.

انتهای پیام/غ

افزایش تولید گوشت در استان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.