![قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲۷ بهمن ماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20349617_762.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ محمدباقر الفت در نشست شورای اداری شهرستان آبدانان گفت : 52 آسیب مهم اجتماعی در کشور توسط کارشناسان شناسایی شده و 23 عنوان مهم تر از آنان در محضر مقام معظم رهبری مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گرفته که معظم له موضوع طلاق، حاشیه نشینی، اعتیاد، مسائل اخلاقی و مشکلات معیشتی را بعنوان آزار دهنده ترین معضلات عمومی انتخاب و از طریق ربیس قوه قضائیه بطور مستقیم روند مبارزه با کاهش و مهار آنان را دنبال می کنند.
وی با اشاره به نقش مواد افیونی در ناکارآمدی جامعه افزود: استکبار جهانی با توسعه مصرف مواد مخدر در بین جامعه زنان، کاهش سن اعتیاد، افزایش میزان مصرف و کاهش قیمت مواد مخدر تلاش می کند که ضمن تضعیف اصل نظام، ناکارآمد کردن نبروهای مولد و گستاخ کردن دشمنان انقلاب اسلامی، نسل آینده این نهضت الهی را نیز مایوس و ناامید کنند.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه اظهار کرد: بر اساس تحقیقات علمی در حوزه آسیب های اجتماعی هر فرد معتاد قادر است تا 13 نفر سالم را آلوده و زندگی عادی یک خانواده را نیز تا 20 سال آینده دچار چالش های سخت اجتماعی کرده و منطق اصول زیستی آنان را متوقف کند.
الفت از تاسیس ستاد عالی آسیب شناسی در مرکز کشور خبر داد و اضافه کرد: در این ستاد فرایند مراکز مشاوره ای، شوراهای حل اختلاف و کمپ های ترک اعتیاد هدایت و تقویت می شوند، مجازات های جایگزین حبس تعریف و نهادهای امداد رسان نیز مورد مساعدت و حمایت دولت قرار می گیرند.
انتهای پیام/ه