به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدجواد ظریف وزیرامور خارجه کشورمان دوسالی بود که به صورت جدی ایده تغییرات در ساختار وزارت خارجه را دنبال میکرد و در این چارچوب جلسات متعددی را در درون این وزارت خانه در سطوح مختلف جهت تحقق این ایده در راستای چابک سازی دستگاه دیپلماسی کشور برگزار کرد.
او سپس بعد از اخذ نظرات کارشناسی در داخل و خارج از این وزارت خانه در مورد این طرح و تایید سازمان امور اداری و استخدامی کشور از روز گذشته دستور اجرایی شدن آغاز تغییرات ساختار جدید وزارت خارجه را به بدنه این وزارت خانه ابلاغ کرد .
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در همین ارتباط درباره روند اجرایی شدن تغییر ات ساختار در وزارت خارجه که در دو مرحله به تصویب سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز رسید، گفت: رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان دستور اجرایی شدن این تغییرات را روز گذشته صادر کرد.
قاسمی بابیان این که تغییرات ساختار در وزارت خارجه مراحل نهایی خود را برای اجرایی شدن کامل طی میکند، اظهار کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده تا پایان این ماه روند اجرایی شدن این تغییرات به اتمام خواهد رسید.
او با بیان اینکه این تغییر ساختار در راستای چابک سازی این وزارتخانه و با هدف کاهش سطوح لایه های مدیریتی و پیشبرد هرچه بهتر وظایف دستگاه دیپلماسی کشور انجام می شود، تاکید کرد: در کنار تغییر ساختار ،تغییراتی نیز در چیدمان وزارت خارجه و مدیران صورت می گیرد.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان با بیان این که در ساختار جدید، ادارات کل دو جانبه به طور مستقیم زیر نظر وزیر امور خارجه فعالیت میکنند، خاطرنشان کرد: در چارچوب این تغییرات دو معاونت سیاسی و دیپلماسی اقتصادی در این وزارت خانه ایجاد می شوند و معاونتهای منطقهای منحل میشوند.
در این راستا معاونتهای میدانی وزارت خارجه یعنی معاونت اروپا و آمریکا، معاونت عربی و آفریقا، معاونت آسیا و اقیانوسیه حذف و این معاونتها به سطح مدیر کل خواهند رسید و کلیه این مدیران کل به وسیله یک معاونت که "معاونت سیاسی" نامیده میشود به وزیر خارجه مرتبط میشوند و امور از طریق این مدیر کلها دنبال خواهد شد.
گفتنی است؛ تغییرات رخ داده در وزارتخانه از روز ۳۰ دی ماه اجرایی خواهد شد و در ماه جاری احکام معاونتها و انتصابات جدید صادر خواهد شد.
انتهای پیام/