به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجتبی گهستونی گفت: محوطه باستانی کوهساران سال 1390 شناسایی شد و پس از آن باستان شناسان از این مکان بازدید کردند و میراث فرهنگی تایید کرد این محوطه باستانی است. یکی از باستان شناسان نیز با تایید باستانی بودن این گور دخمه ها، مقاله ای درباره آنها منتشر کرده است.
وی افزود: این محوطه باستانی در یک منطقه کوهستانی قرار دارد که شهرداری آن را تبدیل به بوستان کرده و با تلاش هایی که صورت گرفته بود، شهرداری به این محوطه تعرضی نکرد.
گهستونی با اشاره به وضعیت بد این محوطه تصریح کرد: در حال حاضر میراث فرهنگی این محوطه را رها کرده و شهرداری هم دیگر حاضر به هزینه در این محوطه نیست و معتقد است تنها در صورتی که میراث فرهنگی این محوطه را تعیین و تکلیف کند، به وضع آن رسیدگی خواهد شد.
بیشتر بخوانید: کلاهبرداری در تلگرام این بار به سبک گنجیابی+تصاویر
وی مشخص نشدن وضعیت این محوطه باستانی را علت تعرض به آن دانست و خاطرنشان کرد: این پاس کاری بین شهرداری و میراث فرهنگی باعث شده که این محوطه رها شود و آسیب ببیند.
گهستونی درباره تعرض به این محوطه باستانی بیان کرد: در بازدید که اخیرا از این محوطه داشتم، داخل قبرها حفاری شده و بخشی از محوطه ها خاک برداری شده است. همان زمان موضوع را به شهرداری اطلاع دادم و آنها گفتند که طی نامه ای به میراث فرهنگی، موضوع را به اطلاع آنها رسانده اند.
وی با اشاره به جنبه های تاریخی دیگر این منطقه افزود: استاندار خوزستان هم به تازگی از این محوطه بازدید کرده و به شهرداری و استانداری پیشنهاد دادیم که منطقه 7 اهواز به دلیل جنبه های تاریخی می تواند تبدیل به یک محور گردشگری شود.
این فعال میراث فرهنگی منطقه 7 اهواز را منطقه ویژه ای از لحاظ جاذبه های تاریخی دانست و گفت: این منطقه بافت کم برخورداری دارد اما تعداد زیادی جنبه های تاریخی در این منطقه قرار گرفته که با ایجاد محور گردشگری در آن و احیای محوطه های تاریخی رونق اقتصادی در این منطقه ایجاد کرده است.
منبع:میزان
انتهای پیام/