ملک زاده:

یک سوم جمعیت ایران تا ۱۰ سال آینده دیابت می‌گیرند/گیاه استویا جایگزین قند شود

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: حدود ٣٥ درصد مردم این پتانسیل را دارند که در ١٠ سال آینده به دیابت مبتلا شوند.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سومین دوره تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری که در پژوهشکده هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: جهاددانشگاهی توانسته است  مشکلات بسیاری را پس از انقلاب حل کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به میزان امید به زندگی ایرانیان اظهار کرد: امید به زندگی مردم در سال‌های گذشته ٥٠ سال بود و امروز شاهد این هستیم که این رقم به ٧٦ سال رسیده است.

 وی در رابطه با بیماری دیابت و میزان افرادی که در کشور به آن مبتلا هستند، تصریح کرد: تعداد بیماران مبتلا به دیابت هر روز در حال افزایش است و حدود ٣٥ درصد مردم هم پتانسیل این را دارند که در ١٠ سال آینده به این بیماری دچار شوند من از همکاران جهاد دانشگاهی دعوت می کنم تا در این زمینه فعالیت کنند.

ملک زاده ادامه داد: ٧٨ درصد از کالری مصرفی ایرانیان قند و شکر است و همین قند سبب بروز دیابت در مردم شود و  مراکزی چون جهاد دانشگاهی باید کاری کند تا گیاه استویا به عنوان یک شیرین کننده طبیعی جایگزین قند شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در رابطه با صنعت دارو سازی خاطر نشان کرد: امروز مجموعه عظیمی از دارو‌ها در سراسر جهان تولید می‌شود و این به سبب رشد علمی جوامع است، بخشی از این دارو‌ها هنوز به کشور وارد نشده است، بازار دارو پر منفعت است و هیچ چیزی از آن بالاتر نیست و جهاد باید به آن ورود پیدا کند.

ملک زاده یادآور شد: جهاد دانشگاهی فرصت‌های پیش رویش را مغتنم شمارد و سبب پیشرفت کشور شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۰:۴۳ ۲۹ آذر ۱۳۹۶
خدا رحم کنه
Germany
ناشناس
۰۰:۴۲ ۲۹ آذر ۱۳۹۶
باید با پیشگیری جلوی بروز این بیماری را بگیریم
Germany
ناشناس
۰۰:۴۲ ۲۹ آذر ۱۳۹۶
من خیلی می ترسم به این بیماری مبتلا شوم چون بیشتر مواد غذایی که مصرف میکنم یا فست فود هس یا تنقلاتی مثل چیپس وپفک و...
Germany
ناشناس
۰۰:۴۲ ۲۹ آذر ۱۳۹۶
من خیلی می ترسم به این بیماری مبتلا شوم چون بیشتر مواد غذایی که مصرف میکنم یا فست فود هس یا تنقلاتی مثل چیپس وپفک و...
Germany
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۹ آذر ۱۳۹۶
من بیشتر مواد مصرفی که دارم بسته بندی شده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۴ ۲۸ آذر ۱۳۹۶
دو سوم هم در زلزله ها میمیرند دیگه
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۱۸:۳۱ ۲۸ آذر ۱۳۹۶
نه بابا فکر نکنم اینطوری باشه
Iran (Islamic Republic of)
جعفری
۱۸:۱۷ ۲۸ آذر ۱۳۹۶
سلام

مطلب عالی بود.فقط نا جایی که میدانم هنوز روش تشخیص استویا در مواد حوراکی تدوین نشده و احتمال تقلب استفاده از شکر و درج استویا روی محصول زیاد است
آخرین اخبار