به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،دکتر عباس ابراهیمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک از جمع آوری حدود 510 کیلوگرم مرغ بدون مشخصات در یکی از سردخانه های این شهرستان خبر داد.
وی افزود: در هنگام خرید باید توجه داشت که پوست بدن مرغ تازه سفید مایل به زرد و به صورت یکنواخت روی بدن کشیده شده و هم چنین پوست باید فاقد هرگونه پارگی و تورم و خون مردگی و خراش و بدون بو باشد.
معصومه امیرمحمودی، مسوول بهدشت محیط شهرستان جاسک گفت: مرغی که به صورت منجمد عرضه می شود، باید به صورت منجمد به دست مصرف کننده برسد.
وی افزود:گوشت مرغ منجمد پس از رفع انجماد باید سختی و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن لیز و لزج نباشد.
مسوول بهدشت محیط شهرستان جاسک گفت: مرغ های منجمد بایددر کیسه های پلاستیکی سالم، بدون عیب و پارگی و دارای نشانه گذاری مربوطه از جمله تاریخ تولید و انقضاء و مجوز سازمان دامپزشکی و همچنین بسته بندی شده باشد و در دمای فریزر 18- درجه سانتی گراد تا مدت یک سال می توان نگهداری کرد.
انتهای پیام/ف