به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رئیس اتحادیه طباخان و فروشندگان کله و پاچه و سیرابی با اشاره به فروش این صنف در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: امسال به سبب وجود واحدهای غیر مجاز که در ماه رمضان شروع به فعالیت کردند، وضعیت خوبی نداشتیم.
حسین رواسی ادامه داد: در شهر تهران تعداد زیادی واحد غیر مجاز در ماه مبارک رمضان شروع به فعالیت کردند و این واحدها علاوه بر این که فاقد هرگونه مجوز بودند به دلیل نا آشنایی با بازار سبب نوسان قیمت مواد خام و محصول نهایی در این صنف شدند.
وی تصریح کرد: این واحدها با تهیه جنس نامرغوب آن هم به قیمت بالاتر از عرف مجبور به فروش گرانتر می شدند اما بعد از این که با عدم استقبال مردم مواجه شدند، قیمت خود را زیر نرخ مصوب اتحادیه آوردند و در نهایت جنس خود را با ضرر فروختند که همین امر سبب شد علاوه بر اینکه به خودشان ضربه بزنند سبب شوند که تعادل در بازار بر هم بخورد.
رواسی تصریح کرد: مجموع این اتفاقات سبب شد که فروش واحدهای کله پزی نسبت به سال گذشته 20 تا 30 درصد کاهش پیدا کند به طوریکه بعضی از این واحدها در این ماه هیچ سودی نکردند.
وی در خصوص میزان مصرف کله پاچه در تهران گفت: در روزهای عادی میانگین مصرف 600 واحد صنفی فعال در تهران نزدیک به 6 هزار دست کله است که این عدد در ماه رمضان امسال به 10 هزار دست رسید. البته بعد از ماه مبارک و خصوصا با اینکه در فصل گرما هستیم شاهد افت خواهیم بود.
رواسی در خصوص نحوه قیمت گذاری کله و پاچه گفت: در حال حاضر هر دست کله خام با بهترین کیفیت 25 هزار تومان است و فروش آن پس از طبخ و با ارائه بهترین سرویس 45 هزار تومان است. البته برخی واحدها اقدام به فروش تا دستی 60 هزار تومان هم کردهاند که این خلاف مصوبه اتحادیه است و شهروندان می توانند از آنها شکایت کنند.
وی ادامه داد: در شکایتهایی که به اتحادیه میشد موردی داشتیم که صاحب مغازه با توجه به مدل ماشین مشتری قیمت را تعیین میکرد و سرانجام به سبب شکایت یکی از مشتریان که سفارش 30 هزار تومانی وی را 70 هزار تومان حساب کرده بود شخص متخلف به اتحادیه فراخوانده شد و صاحب مغازه موظف شد تا به هر صورت رضایت شاکی را جلب کند.
رواسی در پایان در مورد مالیات این صنف گفت: مطابق توافقی که با اتاق اصناف شده بود ما امسال همان مبلغ مالیات سال 93 را پرداخت کردیم.
منبع: ایلنا
انتهای پیام/