گوشت سفید مثل گوشت مرغ از چربیهای اشباع کمتری نسبت به گوشتهای قرمز برخوردارند؛ اما گوشت سفید هم حاوی مقادیری از اسید چرب غیر اشباع امگا ۶ است که بر خلاف امگا ۳، برای سلامتی انسان مناسب نیست.
به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
گوشت یکی از منابع اصلی پروتئین و عناصر مورد نیاز بدن است. برای مثال گوشت قرمز گاو و گوساله مهمترین منبع غذایی برای جذب آهن و روی است؛ اما مشکل این گوشت وجود چربیهای اشباع شده در آن است که برای سلامتی انسان مضر است.
گوشت سفید مثل گوشت مرغ از چربیهای اشباع کمتری نسبت به گوشتهای قرمز برخوردارند؛ اما گوشت سفید هم حاوی مقادیری از اسید چرب غیر اشباع امگا ۶ است که بر خلاف امگا ۳، برای سلامتی انسان مناسب نیست؛ به همین دلیل توصیه میشود در مصرف گوشت مرغ زیاده روی نکنید.
به نظر می رسد افرادی که در رژیم غذایی خود از گوشت ماهی استفاده میکنند زندگی سالمتری دارند. گوشت ماهی به دلیل دارا بودن ید و اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت انسان بسیار مفید است.
محققان به تازگی دریافته اند که مصرف غیر ضروری آنتی بیوتیکها عوارضی مثل واکنشهای آلرژیک و عفونتهای ثانویه داشته و بر روی رشد کودکان اثر منفی دارد.
اما به نظر میرسد بزرگترین پیامد استفاده خودسرانه آنتی بیوتیک ها، مقاومت آنتی بیوتیکی باشد که طی آن، آنتی بیوتیکها در بسیاری از بیماریهایی که امروزه توسط آنها درمان میشوند، دیگر اثری نخواهند داشت. اگر راهکاری برای حل این مشکل اندیشیده نشود، پیش بینی میشود سالانه شاهد مرگ بیش از 10 میلیون نفر بر اثر مقاومت آنتی بیوتیکی باشیم.
بیشتر داروهایی که مصرف میکنیم عوارض جانبی خاص خود را دارند. محققان آمریکایی ثابت کرده اند که استفاده از انواع کلم و همچنین محصولات سویا مثل شیرسویا، عوارض جانبی داروهای سرطان سینه را کاهش میدهد. عوارضی که ممکن است روند بهبودی فرد را مختل کرده تا بیمار مجبور شود درمان خود را متوقف کند.
محققان دانشگاه هاروارد نشان داده اند، فرزندانی که مادرانشان در مدت بارداری روزانه 2 مرتبه نوشابه و آبمیوههای قندی مصرف کردهاند، به میزان ۶۳ درصد بیش از دیگر کودکان با خطر ابتلا به بیماری آسم مواجه اند. محققان علت این امر را وجود فروکتوز در نوشابهها و آبمیوههای قندی میدانند که یکی از عوامل ابتلا به بیماری آسم است.
هر کدام از سرطانها علائم خاص خود را دارند. تنگی نفس، سرفه و به وجود آمدن یک برآمدگی در گردن علائم سرطان حنجره، وجود توده یا تومور، تغییر رنگ و اندازه سینه نشانههای سرطان سینه بوده و سرطان خون علائمی نظیر درد استخوان و جوشهای ریز پوستی دارد.
همچنین نفخ و احساس سیری، تهوع، استفراغ و درد معده، از نشانههای سرطان معده بوده و سرفههایی با خلط خونی، تنگی نفس و کاهش وزن از علائم سرطان ریه است.
بروز هرکدام از این نشانهها به معنی ابتلا به سرطان نیست؛ اما بهتر است با مشاهده هر کدام از این علائم به پزشک متخصص مراجعه کنید.
محققان دریافته اند که گرم کردن مجدد ۶ ماده غذایی در مایکروفر آنها را سمی میکند.
تخم مرغ سفت، مرغ، برنج، شیر مادر، گوشتهای فرآوری شده و سبزیجات غذاهایی هستند که گرم کردن مجدد آنها در مایکروفر برای سلامتی انسان مضر است؛ برای گرم کردن دوباره آنها از اجاق گاز یا فر معمولی استفاده کنید.
انتهای پیام/