مازندران رتبه سوم کیفیت آرد در کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمود کاظمی نژاد معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در همایش‎ ‎تکریم از پیشکسوتان صنف نانوایان ‏شهرستان نوشهر با بیان اینکه مازندران به لحاظ کیفیت و کمیت آرد و نان در شرایط خوبی قرار ‏دارد، گفت: مازندران در آرد رتبه سوم کشور و در بحث نان رتبه پنجم را به خود اختصاص داده ‏است. ‏

وی تعداد کارخانه‌ های آرد فعال مازندران را ۱۹ کارخانه عنوان کرد و افزود: ۶ میلیارد تومان ‏تسهیلات با بهره ٢ درصد برای بازسازی نانوایی‌ های مازندران اختصاص یافت و ۱۳۰ واحد تاکنون ‏بازسازی شده است‎.

معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: سالانه ۱۰۰ هزار تن ‏گندم در مازندران تولید می‌شود که مصرف سالانه مردم ۴۰۰ هزار تن است و ۷۰ درصد این نیاز از ‏استان گلستان تامین می‌شود. ‏

رضایی رییس صنف خبازان شهرستان نوشهر ضمن قدردانی از همکاران صنفی خود و با اشاره به دغدغه‌ ها ‏و مشکلات پیش‌روی صنف نانوایان گفت: در سال اقتصاد مقاومتی و تولید اشتغال و تبعیت از ‏فرمایشات رهبری باید در راستای کاهش ضایعات نان تدابیر کارشناسی مناسب صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید پس از فراز و نشیب‌ها در سال‌های اخیر جشن شکر ‏خودکفایی گندم از لحاظ کمی در کشور برگزار شد، افزود: این دستاورد بزرگ و مهم در جهت تامین ‏محصول تمام استراتژیک کشور از جنبه‌ های مختلف امنیتی، اجتماعی و پدافند غیر عامل دارای ‏اهمیت ویژه و جای اقتدار است. ‏

رضایی با بیان اینکه نانوایان دارای مشکلات خاص هستند، گفت: باید نسبت به اصلاح نواقص و ‏مشکلات گام‌ های موثری برداشت و برای ارتقاء کیفیت فعلی گندم، آرد، نان و کاهش ضایعات تلاش ‏کرد. ‏

انتهای پیام/ م

رتبه سوم نانوایی‌ های مازندران در کیفیت آرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.