محققان دریافته اند که کورکومین موجود در زردچوبه به دلیل خاصیت «آنتیاکسیدانی» در درمان سرطان بسیار مؤثر است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
محققان دریافته اند پسته کوهی می تواند تاثیر داروهای شیمیایی را برای درمان افسردگی چند برابر کند. مصرف داروهای ضدافسردگی شیمیایی در طولانی مدت عوارض بسیار زیادی دارد.
یک عدد سیب زمینی میتواند حدود نیمی از نیاز روزانه یک کودک به ویتامین A را تامین کند. مصرف ویتامین A برای ایمنی و رشد اعضای بدن، بهبود بینایی و سلامت باروری لازم است.
زنان باردار با مصرف ۱۵۰ گرم سیب زمینی میتوانند ۱۵ درصد از ویتامین A مورد نیاز بدن خود را تامین کنند.
سیب زمینی زرد بیش از سیب زمینی های سفید ویتامین A دارند.
یکی از مضرات مصرف قهوه دفع کلیسم، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری از بدن انسان می باشد؛ چرا که کافئین موجود در قهوه ادرار آور است. اما این موضوع تنها به سلامت افرادی آسیب می رساند که روزی چند بار قهوه می نوشند.
نوشیدن یک فنجان قهوه هیچ خطری ندارد؛ افزون برآن، قهوه فواید زیادی هم دارد، آنتیاکسیدان موجود در این نوشیدنی بیشتر از میوه و سبزیجات است، قهوه، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دو را کاهش داده و به کاهش استرس کمک زیادی میکند.
همراه غذا آب نخورید، رقیقشدن اسید و شیره معده، نقصان در سیستم دفاعی بدن، اختلال در هضم غذا و بروز نفخ و ترشکردن از عوارض نوشیدن آب همراه با غذاست.
محققان دریافته اند که مولکول تائورین که ساخته سلولهای بدن انسان است، میتواند به درمان بیماری اماس کمک زیادی کرده و احتمال موفقیت درمان آن را افزایش دهد. بخش مهمی از صفرا توسط تائورین تشکیل شده و در روده بزرگ هم وجود دارد.
از تائورین برای تحریک عملکرد مغز و به عنوان مکملی برای داروهای قلبی استفاده شده است. مطالعات جدید ثابت می کند که تائورین در ترکیب با داروهای ام اس هم، می تواند سرعت درمان را افزایش دهد.
بسیاری از افراد نگران چاقی خود هستند اما با رژیم های غذایی متعدد باز هم راضی نیستند. اما لاغر شدن همیشه با رژیم های غذایی همراه نیست.
استفاده از روغن نارگیل در غذا، استفاده از بشقاب های کوچکترهنگام صرف غذا، آرام جویدن غذا از روش های لاغر شدن است. همچنین بازی های کامپیوتری و نگاه کردن به عکس غذاها در طولانی مدت می تواند اشتها را کور کند.
زردچوبه به دلیل داشتن ترکیبات مفید ، خواص دارویی بالایی دارد. یکی از این ترکیبات مفید، کورکومین است.
محققان دریافته اند که کورکومین موجود در زردچوبه به دلیل خاصیت «آنتیاکسیدانی» در درمان سرطان بسیار مؤثر است.
کورکومین میتواند با تجزیه DNA سلولهای سرطانی، آن ها را از بین ببرد.
انتهای پیام/