محققان دانشگاه مازندران پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی را برای بیماران دیابتی ساختند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، آرمان محمودی مجری طرح تحقیقاتی ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی گفت: ترکیب این پودر از گیاه دارویی هیانتوس توبروسوس که بومی ایران و ازخانواده آفتابگردان است استخراج شد.

وی افزود: این ترکیب تولیدی به دلیل دارا بودن قند طبیعی اینولین به هیچ عنوان جذب کلیه‌ها نمی‌شود.

مجری طرح تحقیقاتی ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی گفت: استفاده از این پودر طبیعی گیاهی، جایگزین مناسبی برای ساکاروز و دیگر قند‌های پلی ساکاریدی است که برای بدن مضر هستند

این استاد دانشگاه و دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه مازندران افزود: پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی تولیدی، علاوه بر مبتلایان به دیابت برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری هم قابلیت مصرف دارد.

وی افزود: با بهره گیری از این ترکیب در صنایع غذایی مختلف از قبیل: تهیه شیرینی، شکلات، نوشابه، کمپوت، ماکارونی و دیگر ترکیب‌های غذایی مبتلایان به دیابت به راحتی می‌توانند از این خوراکی‌ها نیز استفاده کنند.

تاکنون ۵ میلیون مبتلا به بیماری دیابت در کشور مان شناسایی شده اند که پیش بینی می‌شود تا ۲۰ سال آینده این رقم به ۶ و نیم میلیون نفر برسد.

۱۱ درصد جمعیت بالای ۳۵ سال مازندران نیز دیابت دارند و مازندران هفتمین استان دیابتی کشور است.

انتهای پیام/آ

شیرین شدن تلخی قند دیابت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار