در پیک بامدادی بیست و یکم آذر می‌شنوید؛

دلایلی برای مصرف کمتر گوشت + صوت

ایرانیان از دیرباز فرهنگ آزار ندادن حیوانات را با مصرف کمتر گوشت و تغذیه از گیاهان نشان داده‌اند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ برنامه پیک بامدادی رادیو ایران به موضوع تاثیر مصرف زیاد گوشت بر سلامت انسان و تغییر آب و هوای کره زمین پرداخته است.
تحقیقات تاریخی نشان می‌دهد فرهنگ آزار ندادن حیوانات از هزاران سال پیش در ایرانیان ریشه داشته است. این فرهنگ در مواردی مردم را به سمت رژیم گیاه خواری کشانده است.

 

 

 

 

انتهای پیام/

 

ارتباط گرم شدن کره زمین با گوشت خواری + فیلم

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۰۰:۱۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۶
ازگزارشتون خوشم آمد.ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۲۱ آذر ۱۳۹۶
مهمترین دلیل مصرف کم گوشت قیمتشه وگرنه هیچکس از گوشت بدش نمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۲۱ آذر ۱۳۹۶
تنها دلیلش گرونی گوشت