ماده غذایی ارزشمندی که مردم به سادگی از کنار آن می گذرند + فیلم

نانى که آرد آن سبوس نداشته باشد و مانند نشاسته شده باشد، خوردن آن مضر است و تولید بیمارى‏‌ مى‏‌کند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ در گذشته آرد نان تافتان و لواش حدود 12 الی 15 درصد و نان سنگک هم حدود 7 درصد در کارخانه سبوس گیری می شد. اما این روز ها به گفته رئیس اتحادیه نانوایی های سنگکی اوضاع فرق کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

کیفیت نان های امروزی + فیلم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.