به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، جمشید گلپور ظهر امروز در نخستین کارگاه آموزشی مبازره با پولشویی و تامین مالی تروریسم با اشاره به قانون پولشویی اظهار داشت: زمانی که پول و درآمد حاصل از یک جرم و یا تخلف در سیستم مالی و بازار وارد شود به عنوان پولشویی نام برده میشود.
وی ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قاچاق مواد مخدر و مشروبات الکلی و دیگر تخلفات را منشاء پولشویی دانست و افزود: قانون مبارزه با پولشویی در بهمن سال 1386 در ایران مصوب شد و این قانون تاکنون در 27 استان کشور اجرایی شده است.
مشاور معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اجرای قانون پولشویی در دیگر استانهاافزود: تاکنون قانون مبارزه با پولشویی در استانهای بوشهر، اصفهان، خراسان جنوبی و کرمان اجرایی نشده که بهزودی زمینه اجرای آنها فراهم میشود.
گلپور اصناف را مشمول قانون مبارزه با پولشویی دانست و بیان کرد: مشاوران املاک، فروشندگان طلا، نقره، جواهر و مسکوکات، فروشندگان فلزات گران بها و سنگهای قیمتی، فروشندگان فرش و تابلو فرش دستباف، فروشندگان عتیقه، صنایع دستی و اشیای هنری، فروشندگان خودرو و صرافیها باید در خصوص مبارزه با پولشویی آموزشهای لازم را ببینند.
وی با بیان اینکه کارگاههای آموزشی قانون مبارزه با پولشویی در 28 استان برگزار شده است افزود: بوشهر به عنوان بیست ونهمین استان کارگاه مبارزه با پولشویی برگزار شده و تا یک هفته آینده باید ساز و کار اجرای قانون مبارزه با پولشویی در آن اجرایی شود.
گلپور با بیان اینکه صاحبان اصنافی که مشمول آموزش مبارزه با پولشویی هستند الزام شرکت در کارگاه دارند گفت: با توجه به اهمیت این موضوع و تکلیف مشخص شده در قانون چنانچه افراد ملزم به شرکت در این دورهها از حضور در کارگاهها ممانعت کنند مورد برخورد قضایی قرار میگیرند.
مشاور معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر این نکته که باید اصناف مبارزه جدی خود را با این پدیده آغاز کنندخاطر نشان کرد: اصناف باید در مبارزه با پولشویی مسیرها برای سوء استفاده پولشویان بسته و عرصه را بر آنها تنگ کنند.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان بوشهر هم با اشاره به اجرای کارگاه قانون مبارزه با پولشویی در بوشهر گفت : انتظار میرود فعالیتهای اقتصادی با شفاف سازی فضای کسب و کار، امنتر شود.
سید حسین حسینی محمدی بیان کرد: هدف از کارگاه آموزشی مبارزه با پولشویی، آموزش و اطلاع رسانی به مدیران ، روسای اتاق اصناف و اعضای اتحادیهها است تا نسبت به قانون ، آیین نامه و دستور العمل اجرایی مبارزه با پولشویی آگاهتر باشند.
انتهای پیام/پ