![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
علاالدین معاونت خسارت بیمه ایران در گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان در گرگان گفت: افراد زیادی در رشته های مختلف تحت پوشش بیمه ای ایران قرار دارند که روزانه متغیرند و بیش از ۵۰ درصد سهم فوت بازار بیمه متعلق به بیمه ایران است.
وی ادامه داد : در ۸ ماه گذشته امسال ۱۳۹ میلیارد و ۲۸۲ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال خسارت جرحی و فوتی به بیمه گزاران پرداخت شد که همچنین امسال بیشترین غرامت در بخش ثالث مالی و جانی خودرو پرداخت شد .
علا الدین گفت :بیمه ایران در۴ شعبه و در شهرستانهای گرگان ، بندرترکمن ، علی آباد کتول و گنبدکاووس فعال است و همچنین دارای ۱۰ نمایندگی حقوقی و ۱۹۰ نمایندگی حقیقی در استان است .
بیمه ایران به عنوان نخستین بیمه ایرانی و دولتی در سال 76 با صدور بیمه نامه آتش سوزی شروع به فعالیت کرد .
انتهای پیام /گ