به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مجتبی محمودی رئیس مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی مازندران گفت: خاک مازندران حاصل خیزتر از خاک استان های دیگر است و آلودگی ندارد.
وی افزود: : آلودگی کیفیت شیمیایی و فیزیکی خاک را تحت تاثیر قرار می دهد که آلاینده های صنعتی، فاضلاب، شیرابه های شهری و آلاینده های نفتی خاک و آب را آلوده می کنند که نظارت ها باید بیشتر شود.
محمودی گفت: 95 درصد مواد غذایی انسان از خاک بوده و خاک و آب نعمتی در دستان ما است که باید به درستی به نسل بعد انتقال دهیم.
رئیس مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی مازندران افزود: خاک مازندران آلودگی بسیار کمی دارد اما در برخی نقاط به دلیل مصرف سموم به ویژه در شالیزارها ممکن است خاک آلوده شود که باید حواسمان به میزان و مصرف آن باشد.
محمودی گفت: آلودگی خاک خطرناک تر از آلودگی هوا است و موجب از بین رفتن پوشش گیاهی می شود که واحدهای آلاینده نیز باید نسبت به برطرف کردن این مشکل، اقدام مناسب را انجام دهند.
وی افزود: عوامل غیر اقلیمی ایجاد کننده تغییر آب و هوا شامل گازهای گلخانه ای، اثرات دوگانه ابرها و تاثیرات انسانی بر اقلیم بوده که همه ساکنان کره زمین باید به حفظ خاک تعهد داشته باشند.
انتهای پیام/ م