به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی حسینی گفت: این مقدار فرآورده ضبط شده در بازرسی صورت گرفته از مراکز عرضه و توزیع فرآودههای خام دامی و مواد غذایی در سیستان و بلوچستان توسط کارشناسان و بازرسان دامپزشکی به دلیل تغییرات ارگانولپتیک انجام شد.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف دامپزشکی نظارت بر سلامت فرآوده خام دامی از مزرعه تا سفره است گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر مراکز عرضه، توزیع و بسته بندی فرآودههای خام دامی مسئولان این نهاد به صورت مرتب به کنترل و رصد این مراکز میپردازند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از شهروندان خواست برای تهیه گوشت سفید و قرمز مورد نیاز خود به مراکز تحت نظارت دامپزشکی این استان مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: شهروندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شکایات خود با سامانه ۱۵۱۲ تماس برقرار کنند.
انتهای پیام/گ