خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست.

تشخیص زعفران اصلی از  تقلبیضیائیان احمدی مدیر جهاد کشاورزی درمیان در گفت و گو با خبرنگاران  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛گفت:با توجه به اینکه زعفران از جمله گیاهانی است که به دلیل قابلیت های ظاهری امکان تقلبی بودن آن بسیار زیاد است لذا روش‌های مختلفی جهت تشخیص زعفران اصلی از تقلبی وجود دارد.


وی افزود: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ صافی یا روزنامه گذاشته و فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بماند ، رنگ تارهای زعفران در بنزین محلول نیست،( یعنی اگر چند تار را در بنزین انداختیم نباید بنزین را رنگین کند)، زعفران طبیعی دارای رنگ قرمز روشن و طعمی مطبوع و کمی تلخ و بوی تندی دارد و زعفران در اسید سولفوریک غلیظ تولید رنگ آبی کرده که به تدریج به بنفش، قرمز گیلاسی و سرانجام قهوه‌ای تبدیل می‌شود این موارد از جمله راه های تشخیص زعفران اصلی از تقلبی است.


مدیر جهاد کشاورزی افزود: علاوه بر موارد بالا که در مرحله شناسایی مقدماتی بوده است شناسایی کامل زعفران با روش‌های آزمایشگاهی دقیق و توسط آزمایشگاه‌های مجازو مجهز صورت می‌گیرد که نیازمند دستگاه‌های اندازه گیری دقیق است.
انتهای پیام/ک

4 روش تشخیص زعفران اصلی و تقلبی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار