محمدرضا سیفی سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص وضع رسیدگی به دانشآموزان عشایر در حوزه آموزشهای مهارتی اظهار کرد: در شرایط فعلی 70 هنرستان کاردانش در 17 استان کشور ویژه عشایر وجود دارد که 21 هنرستان ویژه دختران و مابقی برای پسران در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: 2 هزار و 204 هنرجو در این هنرستانها مشغول به تحصیل هستند و با مدیرکل کاردانش وزارت آموزش و پرورش مذاکراتی داشتیم تا بحث آموزشهای مهارتی در این هنرستانها با تنوع بیشتری ارائه شود.
سرپرست دفتر آموزشوپرورش عشایر کشور با اشاره به اینکه در هنرستانهای فنی و حرفهای هم دانشآموزان عشایر شرکت دارند، گفت: 775 هنرآموز دختر و 159 هنرآموز پسر در هنرستانهای فنی و حرفهای تحصیل میکنند.
سیفی اظهار کرد: نباید در هنرستانهای عشایری به دنبال این مسئله باشیم که فقط رشتههای محدودی مانند دامپروری و کشاورزی برای هنرآموزان ارائه شود و باید برای ورود رشتههای مختلف به هنرستانهای این گروه نیازسنجی به طور کامل انجام شود.
وی اظهار کرد: با توجه به این شرایط و مذاکراتی که با اداره کل کاردانش داشتیم، قرار بر این شده که هنرستانهای سیاری برای برخی مناطق ایجاد شود و رشتههایی به جز دامپروری، کشاورزی و پرورش زنبور عسل در نظر گرفته شود.
سرپرست دفتر آموزش وپرورش عشایر کشور تصریح کرد: در برخی رشتهها نظیر طراحی دوخت عشایر میتوانند عملکرد قابل قبولی داشته باشند، چراکه طراحی لباس این گروه خود دارای نوآوری خاصی است که روی چنین مسائلی و ورود سایر رشتهها برای هنرآموزان عشایری در حال پیگیری هستیم و اکنون گلستان با 14 هنرستان، آذربایجان غربی با 11 و اردبیل با 10 هنرستان دارای بیشترین هنرستانهای عشایری کشور هستند.
انتهای پیام/