قاسم زراعت کار رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به گلایه های نانوایان مبنی بر منتفی شدن قیمت نان اظهار کرد: با وجود افزایش هزینه های دستمزد و سربار، نرخ نان در سه سال گذشته تغییری نداشته که این امر مورد انتقاد نانوایان قرار گرفته است.
وی افزود: پس از تصویب افزایش 15 درصدی قیمت نان و ابلاغ نرخ نامه به نانوایی ها، با دستور رییس جمهور افزایش قیمت نان منتفی شد.
زراعت کار ادامه داد: با توجه به آنکه 85 هزار نانوایی در سراسر کشور نان مورد نیاز آحاد جامعه را تامین می کنند، از این رو انتظار می رود که هر چه سریع تر در کارگروه آرد و نان تصمیماتی مبنی بر تعیین و تکلیف قیمت نان اتخاذ شود چرا که ادامه این روند اجهاف در حق نانوایان است.
این مقام مسوول، با اشاره به اینکه پیشنهاد بخشودگی هزینه های حامل انرژی و بیمه جوابگوی هزینه نانوایان نیست، بیان کرد: همه ساله هزینه های دستمزد کارگران حدود 15 تا 20 درصد بالا رفته که بدین منظور افزایش قیمت نان تنها راه چاره نانوایان است.
رییس اتحادیه نانوایان سنتی در پاسخ به این سوال که برخی کارشناسان بی کیفیتی نان را ناشی از ثبات قیمت نان در سال های اخیر می دانند، تصریح کرد: کیفیت نان به عواملی نظیر تولید گندم و اختلاط مناسب محصول با یکدیگر و یکسان سازی قیمت آرد و نان بستگی دارد .
وی در پایان، با اشاره به اینکه اتحادیه به دنبال افزایش قیمت نان نیست، یادآورشد: براین اساس انتظار می رود که مسوولان دولتی برای تامین هزینه های جانبی نانوایان تمهیداتی بیندیشند.
انتهای پیام/
ریاست محترم شما بجای گران کردن نان آرد را به قیمت مناسب در اختیار نانوایان قرار بدهید وپول اضافه بابت آب برق و گاز از آنها نگیرید مشکل حل میشود والسلام