به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در جنوب ژاپن یک نژاد گاو سیاه به نام واگیو وجود دارد که به دلیل گوشت چرب و بسیار خوشمزه اش در جهان مشهور است.
گاو واگیو پیوسته ماساژ داده میشود، تا عضلاتش قدرت خود را از دست ندهند و کوچک نشوند و هنگام پختن طعم خود را حفظ کنند. علوفهای که این گاو با آن تغذیه میشود حاوی مواد مغذای مختلفی است که اشتهای گاو را باز میکند.
گوشت این گاو پیش از پختن با چربی بز و شیر گوسفند عمل آوری میشود و یک نوع سرکه ویژه نیز به گوشت گاو ژاپنی اضافه میشود که یک شیشه این سرکه حدود ۲۵۰ یورو قیمت دارد.
بیشتر بخوانید: رستورانی گران قیمت برای نابغهها و ثروتمندان+تصویر
شرکت ژاپنی تحویل غذای گوچیکورو یک سینی چوبی به شکل گاو و پر شده از استیکهای مختلف گوشت واگیو را با قیمت ۲۶۰۰ دلار (بیش از ۱۰ میلیون تومان) عرضه مینماید.
منبع:فردا نیوز
انتهای پیام/