به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند بعدازظهر امروز در کارگروه توسعه صادرات استان بوشهر با بیان اینکه از دیرباز استان بوشهر دروازه تجارت دریایی و ارتباط با کشورهای مختلف قلمداد میشده است، اظهار داشت: وجود طولانیترین مرزدریایی با خلیج فارس، ظرفیت مهمی برای فعالیت تجارت دریایی در استان بوشهر فراهم کرده است.
وی با تاکید بر فعال شدن شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در استان بوشهر افزود: با هدف رونق فعالیت فعالان اقتصادی و حذف موانع فرا روی این بخش شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر باید فعال میشود.
استاندار بوشهر با اشاره به فراهم شدن بسترهای لازم برای رونق اقتصادی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به وجود ظرفیتهای فراوان در عرصه اقتصاد و تجارت در استان بوشهر باید با فعال کردن شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در راستای ایجاد اشتغال و افزایش صادرات اقدام لازم را انجام داد.
گراوند جانمایی برای احداث پایانه صادرات موادمعدنی را از یکی از ضرورتهای استان بوشهر دانست و افزود: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در کوتاهترین زمان ممکن باید نسبت به جانمایی پایانه صادراتی مواد معدنی اقدام کند.
وی، با اشاره به ظرفیت بالای تولید مواد معدنی در این استان گفت: ساخت پایانه صادراتی مواد معدنی به سبب وجود بازارهای صادراتی در حوزه خلیج فارس در اولویت برنامههای استان بوشهر است.
استاندار بوشهر از هدایت کشتیهای با تناژ بالا برای پهلوگیری در اسکله بندر بوشهر خبرداد و تصریح کرد: با مذاکرات صورت گرفته مقرر شد کشتیهای تجاری 10 تا 20 هزار تنی در اسکله بندر بوشهر برای تخلیه و بارگیری کالا پهلو بگیرد که تحقق این مهم در حمل و نقل دریایی میتواند کمک خوبی باشد.
گراوند با تاکید بر برداشتن شدن موانع صادراتی میگو از بنادر استان بوشهر گفت: یکی از ظرفیتهای تولیدی این استان پرورش و صادرات میگو است که باید برای صدور این آبزی از بنادر استان بوشهر زیرساختهای فراهم و موانع آن برطرف شود.
وی، صادرات به کشور قطر را یکی از ظرفیتهای استان بوشهر دانست و افزود: در این حوزه تمرکز بر صادرات کالای با کیفیت و بازار پسند حائز اهمیت ویژه است که باید مورد توجه جدی صادرکنندگان استان بوشهر واقع شود.
انتهای پیام/پ