![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست شورای امنیت درباره استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه و بررسی تغییرات سیاسی در این کشور اغاز شد.
فرانسوا دلاتر سفیر فرانسه در سازمان ملل گفت: بعد از نشست ریاض احساس میکنیم شانس بیشتری برای تغییرات سیاسی در سوریه داریم، به مذاکرات ژنو خوش بینیم.
همچنین پیتر ویلسون سفیر انگلیس در سازمان ملل مدعی شد: به دنبال اصلاح قانون اساسی سوریه و تغییر رژیم هستیم و به نشست ریاض و ژنو خوش بینیم.
استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل در ژنو هم در ارتباطی زنده با شورای امنیت تصریح کرد: با مجموعهای از افکار مختلف و متفاوت روبرو هستیم و با نمایندگان ایران و روسیه در ارتباطیم.
شبکه تلویزیونی العالم نیز گزارش داد: پنج کشور عضو دائم شورای امنیت فردا سه شنبه برای گفتگو درباره بحران سوریه در ژنو گرد هم میآیند.
انتهای پیام/