به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدحسن قائدیها امروز در نخستین سمپوزیوم دانشگاه فرهنگیان اصفهان با بیان این که آموزش و پرورش کارفرمای دانشگاه فرهنگیان است، اظهار کرد: یکچهارم وقت سمپوزیوم باید در اختیار آموزش و پرورش باشد تا با یک تعامل دو طرفه به مسائل پرداخته شود.
به گفته وی امروز پیشرفت علم و گستره دانش در دنیا فواید و چالشهایی برای ما داشته که گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، دسترسی به دانش، تلفیق و گسترش ارتباطات جهانی در موضوعات علمی، پیشرفتهای سریع علمی و فناوری به نحوی که بشر نمیتواند وضعیت خود را با پیشرفت دانش تطبیق دهد بخشی از آنهاست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان این که گسست بین نسلها و خشونت طلبی در جامعه افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: معلمان باید نسل آینده را به نحوی تربیت کنند که بتوانند در میان این چالشها زندی کنند و آنها را به بهترین نحو مدیریت کند.
وی با بیان این که در دوره آموزش ابتدایی از 7 روش برای جذب معلم استفاده میشود، عنوان کرد: بهترین روش جذب آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان است اما برخی از این دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان اعلام میکنند که قدرت ارتباطگیری با دانشآموز را ندارند وخواستار ورود به بخش اداری آموزش و پرورش هستند.
قائدیها در پایان با بیان این که یادگیری برای دانستن، یادگیری برای زیستن و با هم زیستن برای معلمان ضروری است، مطرح کرد: دانشجو معلم باید اندیشه، مهر و علاقه و انجام دادن و کسب مهارتهای زندگی را در خود تقویت و فعال کند تا بتواند به دانش آموزان درس زندگی بیاموزد.
انتهای پیام/م