به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بزوس چندی پیش عنوان ثروتمندترین فرد دنیا را از آن خود نمود و بیل گیتس مدیرعامل اسبق مایکروسافت و هم-بنیانگذار این شرکت را پشت سر گذاشت.
اما ثروت این فرد از آن جهت مرتبا در حال افزایش است که سهام آمازن در سال جاری میلادی روندی صعودی به خود گرفت و اوضاع خوبی را پشت سر گذاشت. گفته می شود افزایش کم سابقه سهام آمازون در جریان روز گذشته که به بلک فرایدی شهرت دارد (حراج بزرگ فروشگاه های سرتاسر دنیا) یکی از دلایل اصلی عبور ثروت بزوس از مرز صد میلیارد دلار است.
طبق برآوردهای صورت گرفته توسط یکی از موسسات مالی و آماری آمریکا، بزرگ ترین فروشگاه آنلاین دنیا یعنی آمازون روز گذشته بالغ بر نیمی از کلیه اجناس به فروش رفته در فضای آنلاین را به خود اختصاص داده است.
اما بزوس علیرغم آنکه درآمد بالایی دارد هزینه هایش نیز با آدم های معمولی فرق می کنند و سالانه بخش زیادی از ثروت خود را در حوزه های مختلف خرج می کند؛ وی در سال ۲۰۱۳ بالغ بر ۲۵۰ میلیون دلار از ثروتش را صرف خرید امتیاز نشریه واشنگتن پست کرد و سالانه یک میلیارد دلار را هم به پیشبرد برنامه های شرکت فضایی بلواوریجین و ساخت راکت هایش تخصیص می دهد.
وقتی حرف از این اعداد و رقم ها به میان می آید بسیاری دوست دارند بدانند که سهم بزوس در امور خیریه چقدر است و چه میزان از ثروتش را صرف امور خیرخواهانه می کند؟ جالب اینکه خود او هم دوست دارد به چشم انداز روشن تری در خصوص این دست فعالیت هایش دست پیدا کند و به همین خاطر چند ماه پیش از مخاطبانش در توییتر درخواست همفکری کرد تا او را برای انجام اموری که فوریت بیشتری دارند و همزمان اثراتشان دراز مدت است یاری نمایند.
طبق گفته او تا همین حالا حدودا پنجاه هزار پاسخ برای وی ارسال شده و این روند همچنان ادامه دارد. اما برای آنکه درک بهتری از ثروت وی داشته باشید می توانید اینطور تصور کنید که اگر دارایی وی را بین تمام ۴۷۷۴۲ نفری که به توییت وی پاسخ داده اند به صورت مساوی تقسیم کنید آنگاه ۲.۱ میلیون دلار نصیب هرکدامشان می شود.
منبع: دیجیاتو
انتهای پیام/