به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دکتر کردی در مراسم افتتاحیه برنامههای هفته پژوهش در دانشگاه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: برای داشتن دانشی نو، فکر و طرح نو را باید در زندگی نمادینه کنیم همچنین پژوهش و فکر کردن باعث آموزش بهتر میشود و پژوهش زیربنا و مکمل آموزش هست.
وی افزود: هزینه برای فکر و پژوهش یک سرمایه گذاری طولانی مدت است و بخل در این کار باعث عدم پیشرفت میشود.
وی تصریح کرد: برای حل کردن مسائل و مشکلات جامعه باید پژوهش انجام شود و در حال حاضر ۲۰ کشور اول صنعتی دنیا بیشترین هزینه را برای پژوهش و فناوری انجام میدهند، اما نرخ مصوب پژوهش برای کشور ما ۴ درصد است که هم اکنون ۰.۵ درصد آن فقط تخصیص پیدا میکند.
دکتر کردی در رابطه با نمایشگاه هفته پژوهش که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار میشود هم گفت: ایجاد تفکر کارآفرینی روی همه غرفهها تفاوت اساسی نمایشگاه امسال با سالهای گذشته است و امسال چیزی بالغ بر ۸۰ نشست و سخنرانی در پیرامون این نمایشگاه برگزار خواهد شد.
وی درباره تعداد غرفههای فعال این نمایشگاهها هم افزود: تعداد کل غرفههای موجود در نمایشگاه حدود ۶۴ غرفه است که ۴۰ غرفه مربوط به ادارات دولتی و بخش خصوصی و ۲۴ غرفه مربوط به دانشگاه سیستان و بلوچستان است.
انتهای پیام/گ