رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: امسال واحدهای نانوایی آذربایجان‌غربی ملزم‌ به دوگانه سوز کردن و داشتن موتور برق اضطراری در نانوایی‌های جدیدالتاسیس شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ جعفرصادق اسکندری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به میزان فراوانی انواع نانوایی در کل استان اظهار کرد: هم اکنون تعداد کل واحدهای نان حجمی و نیمه حجمی در آذربایجان‌غربی 38 واحد است که بیشترین آن در ارومیه با 19 واحد است.

وی افزود: از کل واحدهای نانوایی 68 درصد در مناطق شهری و 32 درصد در مناطق روستایی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: هم اکنون تعداد واحدهای نانوایی سطح استان چهار هزار و 160 واحد است که 59 درصد آنها لواش دوار هستند.

وی بیان کرد: علاوه بر آن 546 واحد ،معادل 13 درصد نانوایی‌های آذربایجان‌غربی را نان روغنی و 11 درصد نیز واحدهای بربری ساده تشکیل می‌دهند.

اسکندری گفت: از سوی دیگر امسال بازنگری ضوابط داخلی رسته‌های نانوایان برای الزام به دوگانه سوز کردن و داشتن موتور برق اضطراری نانوایان جدیدالتاسیس و پروانه‌های کسب تمدیدی انجام شد.

انتهای پیام/ح

نانوایی‌های آذربایجان‌غربی ملزم به دوگانه‌سوز کردن واحدهای خود شدند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.