جبار کوچکینژاد رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانهها در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مراحل قانونی انجام این تحقیق و تفحص انجام شده است، گفت: کمیته ما در سازمان هدفمندی یارانهها مستقر شده و از گزارشهای دیوان محاسبات استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: احتمال مقاومت از سوی دستگاه ها در روند کار تحقیق و تفحص وجود دارد، حجم کار بالاست چرا که یارانه پرداختی تمام دستگاهها باید بررسی شود.
نماینده مردم رشت تأکید کرد: به طور مثال باید بررسی شود که آیا از سال 89 مبالغی که به وزارت بهداشت و درمان پرداخت شده در جهت هدفمندی یارانهها بوده یا در جای دیگری هزینه شده است؟ آیا پولهایی که به وزارت کار و تعاون برای ایجاد اشتغال پرداخت شده در همین راه خرج شده یا خیر؟
کوچکینژاد اظهار کرد: باید مشخص شود چند هزار میلیارد تومان یارانه ای که به وزارت کار و تعاون پرداخت شده و یا پولهایی که به صورت بلاعوض برای تولید در اختیار وزارت صنعت و معدن قرار داده شده، به دست تولیدکنندگان رسیده است؟ البته بنده در استان خودمان که چنین چیزی ندیدم.
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانهها تصریح کرد: اولین اقدام ما در راه تحقیق و تفحص، درخواست حساب و کتابهای انجام شده طی این سالها از این سازمان بود که آنها در پاسخمان مدعی شدند، چیزی در اختیار ندارند و تنها پولی را دریافت و در اختیار وزارتخانههای دیگر قرار دادهاند.
کوچکینژاد ادامه داد: 100 میلیارد تومان بلاعوض به وزارت صنعت و معدن یا 500 میلیارد تومان به فلان وزارتخانه پرداخت کردهاند، اما خبر ندارند که این پولها در چه راهی و به چه صورتی هزینه شده است.
نماینده مردم رشت ضمن انتقاد از روند سازمان هدفمندی یارانهها طی سالهای گذشته اظهار کرد: یارانهها در ماه باید به صورت قانونی توزیع شده و نحوه هزینهکرد آن هم مشخص باشد اکنون در حال پیگیری هستیم، اگرچه ردیابی کار سنگینی است.
وی خاطرنشان کرد: دستگاهها بر سر راه تحقیق و تفحص یکسری مشکلات ایجاد میکنند، اما تلاش داریم تا با تنظیم ساختاری و استفاده از دوستان کار ردیابی در انجام تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانهها را سرعت ببخشیم.
انتهای پیام/
خواهشمندم یارانه هارو افزایش بدهید