به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مراد بیرانوند مدیر جهاد کشاورزی خرم آباد گفت: مرغداران واحدهای مرغ گوشتی خرم آباد از ابتدای آبانماه ۹۶ به تدریج حدود (۵۴۵۸۰۰) قطعه جوجه یکروزه با نڟارت و پیگیری جهاد کشاورزی، تعاونی مرغداران و شبکه دامپزشکی خرم آباد وارد سالنهای پرورش خود کرده اند.
وی ادامه داد: از نیمه دوم آذر ماه تا ابتدای دیماه، پس از ۴۵ روز دوره پرورش، روزانه به طور متوسط ۳۵ تن گوشت مرغ اماده طبخ وارد بازار مصرف میشود.
بیرانوند افزود: روزانه به طور متوسط حدود ۲۰ تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز بازار خرم آباد به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود وی پیش بینی کرد در پایان دوره پرورش بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ بتدریج تولید و وارد بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی خرم آباد ادامه داد: با تمهیدات و برنامه ریزیهای بعمل آمده توسط این مدیریت در راستای تعادل بین عرضه و تقاضای بازار مصرف و حمایت از مرغداران بیش از ۲۲۰۰ تن نهاده دان توسط تعاونی مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام استان در اختیار مرغداران واحدهای گوشتی شهرستان قرار گرفته است.
بیرانوندعلام کرد: با توجه به خنکی هوا و کشش بازار در نیمه دوم پاییز ۹۶ نسبت به شهریور و مهرماه امسال ۳۰ درصد افزایش جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان داشته ایم.
انتهای پیام/م