به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمدرضا شعبانی مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران با بیان اینکه حجم تولید مرکبات و کیوی مازندران رتبه برتر کشوری را دارد، گفت: مازندران بیش از ۷۰ درصد کیوی و ۵۰ درصد مرکبات کشور را تولید میکند.
وی ۸۰ درصد از تولید مرکبات مازندران را مربوط به انواع پرتقال و نارنگی دانست و افزود: به غیر از لیمو، پرتقال تامسون از اواخر سال ۷۰ توسعه چشمگیری در استان داشته است.
شعبانی گفت: مرکبات مازندران شامل انواع پرتقال، نارنگی، لیمو، پج، نارنگی ژاپنی و پرتقال والنسیا است.
مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران افزود: کشت تک محصولی تامسون در آن زمان، استان را با مشکل بازار مواجه کرده بود که با ایجاد بسترها و زیرساختها تولیدی، زمینه کشت انواع ارقام تولیدی مرکبات در مازندران رقم خورد.
شعبانی با بیان اینکه تنوع مرکبات موجب تنوع بازار خواهد شد، گفت: تنوع تولیدی در مرکبات باغ های مازندران یقینا باعث استمرار در تولید خواهیم شد به گونه ای که در تمام فصول سال شاهد تولید مرکبات در مازندران خواهیم بود.
وی افزود: هرچند در هوای گرم مرکبات مصرف پایینی دارد و تنوع میوه های تابستانه موجب شده نیازی به عرضه مرکبات در بازار نباشد.
انتهای پیام/ م