به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صرع، یک اختلال مغزی است. در این بیماری سلول های عصبی یا نورونها، پیامهای غیرطبیعی دریافت می کنند؛ در صرع، الگوهای طبیعی فعالیت نورونها مختل و در نتیجه فرد دچار تشنج، گرفتگی عضلانی و از دست دادن هوشیاری میشود. در این مطلب گیاهانی را معرفی میکنیم که تاثیر بسزایی در کنترل بیماری صرع دارند.
برای تهیه این دمنوش زنجبیل باید یک قاشق چایخوری زنجبیل را با مقدار كمی دارچین و یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران مخلوط و با 2 لیوان آب دَم كنید. نوشیدن روزانه 2 فنجان از این دمنوش نقش موثری در تسریع روند درمان بیماری صرع دارد.
برای تهیه دمنوش آویشن و پونه کوهی باید میزان مساوی از گیاه آویشن را با پونه كوهی مخلوط و با 2 لیوان آب دَم كنید. این چای را روزانه 2 تا سه فنجان بنوشید.
برای تهیه دمنوش دارچین و هل باید یک قاشق چایخوری دارچین را با 10 عدد هل و 2 لیوان آب دَم سپس آن را میل کنید.
چای بهار نارنج نیز از دیگر دمنوشهای موثر در تسكین سردردهای ناشی از صرع است.برای تهیه این دمنوش باید یك قاشق چای خوری گیاه بهار نارنج را به همراه 2 لیوان آب دَم کنید.
نوشیدن دمنوش سنبلالطیب نیز تاثیر بسزایی در درمان بیماری صرع دارد.
گیاه زوفا نیز از جمله گیاهانی هست كه بسیاری از متخصصان طب سنتی نوشیدن دمنوش، جوشانده یا عصاره آن را برای درمان سردردهای ناشی از میگرن، صرع و سردردهای مزمن توصیه میکنند.
برای تهیه دمنوش گشنیز باید یک قاشق چایخوری تخم گشنیز را در یک فنجان آب به مدت 10 دقیقه دَم سپس آن را میل کنید.
انتهای پیام/