به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاضل نظری طی حکمی منیژه آرمین داستاننویس با سابقه انقلاب را به عنوان دبیر علمی دهمین جشنواره داستان انقلاب منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است:
نظر به شایستگیهای ممتاز ادبی و تجربه های ارزشمند هنری و فرهنگی سرکار عالی، به موجب این حکم به عنوان دبیر علمی دهمین جشنواره داستان انقلاب منصوب می شوید.
انقلاب اسلامی ایران تنها یک اتفاق اجتماعی و یک پدیده سیاسی یا تاریخی نیست. این حماسه عظیم، شجره طیبه ای است که به فضل خدای متعال و به برکت ایثار و جان فشانی شهیدان و در سایه رشادت و پایمردی دلیرمردان این سرزمین خلق و حفظ شده است. دستاوردی باشکوه که با خود موجی از آرمان های بلند و ارزش های معنوی را به همراه داشته و دارد. آرمان هایی که هنرمندان این سرزمین با اعتقاد به آن ها به روایت و آینه داری آن پرداخته اند.
در این میان بسیاری از آفاق ادبیات داستانی امروز هم سرشار از جلوه های همان آرمانخواهی و حق طلبی است؛ آثار ارزشمندی که به نوعی در تبیین هنری گفتمان انقلاب اسلامی کوشیده اند. جشنواره داستان انقلاب با نگاه خلاق نویسندگان متعهد، روایتی باورمندانه از دیروز تا فردای ملتی است که پرچم استقلال و آزادی خود را علی رغم دسیسه های پیدا و پنهان دشمنان بر بام دنیا برافراشته است. ان شاء الله این جشنواره که با اهدای جایزه مرحوم امیرحسین فردی همراه است، در دهمین منزل نیز با داوری دقیق مبتنی بر اهداف و سیاست های تعیین شده، بتواند در عرصه ادبیات انقلاب گامی موثر بردارد.
گفتنی است؛ منیژه آرمین متولد سال ۱۳۲۴ در تهران و داستاننویس و روانشناس ایرانی است که به پیکرهسازی و سفالگری نیز اشتغال دارد. او کارشناس ارشد مشاوره تحصیلی از دانشگاه تربیت معلم، کارشناس روانشناسی از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، کارشناس رشته مجسمهسازی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. کتاب های «کیمیاگران نقش»، «ای کاش گل سرخ نبود»، «بوی خاک»، «شب و قلندر»، «شباویز»، «سرود اروند رود» و «سال ۱۶» از مجموعه تالیفات این نویسنده است.
شایان ذکر است؛ دهمین جشنواره داستان انقلاب همزمان با هفته هنر انقلاب فروردین ۹۷ در حوزه هنری برگزار می شود.
انتهای پیام/