مریم محلوجیراد عضو مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم، در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: با شروع فصل سرما مشکلات عفونی و تنفسی در بین مردم به شکل سرماخوردگی، سینوزیت و درگیریهای ریوی به صورت برونشیت ظاهر میشود و همین مسئله باعث ایجاد آلرژیهای مختلف و مشکلات متعددی برای بیماران تنفسی و آسم میشود.
وی با بیان اینکه، فصل سرما به عنوان یک عامل مهم و تحریک کننده عارضه بیماران آسم محسوب میشود، عنوان کرد: بیماری آسم به طور کلی قابل کنترل بوده ولی متاسفانه درمان قطعی ندارد و با ورود ویروس به درون مجرای تنفسی در فصل سرما به یک عامل محرک تبدیل میشود.
محلوجیراد با اشاره به اینکه، هنگامی که بیماری آسم از کنترل خارج میشود علامتهایی مانند سرفه و خلط فراوان در بدن ایجاد میشود، تاکید کرد: اگر بیماری آسم به وسیله دارو تحت نظر پزشک متخصص از کنترل خارج شود با شروع فصل سرما و ورود ویروس علامتهایی مانند سرفه، خلط، تنگی تنفسی در بدن ایجاد میشود و این عوامل تا مدتها ادامه پیدا میکند.
وی با بیان اینکه، هوای سرد برای برخی از بیماران آسم ضرر دارد و آنها را اذیت میکند، ادامه داد: آلودگی هوا در اثر وارونگی ایجاد میشود و ایجاد سرما باعث بروز بیماریهای ریوی و آسم بوده و هوای سرد، عامل محرک در بیماران آسمی و مشکلات تنفسی محسوب میشود.
محلوجیراد ادامه داد: بیماران مبتلا به عارضه آسم با یک سرماخوردگی دچار مشکلات فراوانی میشوند.
وی یادآور شد: تزریق واکسن آنفولانزا در ابتدای فصل سرما از بروز بسیاری مشکلات تنفسی، آلرژی و آسم جلوگیری میکند.
انتهای پیام/