به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اردشیر شاهمرادی، سرپرست معاونت بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب اهواز بیان داشت: به منظور جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب شهر، رستورانها، مراکز تهیه فستفود، غذاهای بیرونبر و آشپزخانهها ملزم به نصب چربیگیر می باشند.
وی اذعان کرد: رستورانها و سایر مراکزی که در آن ها غذا طبخ میشود، چربی و روغنهای سوخته خود را وارد شبکه فاضلاب میکنند که این مساله باعث گرفتگی و بروز مشکلات فراوانی برای شبکه فاضلاب اهواز میشود.
شاهمرادی اظهار داشت: این مساله باعث شده علاوه بر ایجاد گرفتگی فاضلاب و معضل برای شهروندان، وضعیت بسیار نامناسبی برای شبکه فاضلاب شهر اهواز به وجود بیاید و کار شرکت آب و فاضلاب اهواز در خصوص گرفتگی های فاضلاب و رسیدگی به این وضعیت دشوار شود.
سرپرست معاونت بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب اهواز در ادامه افزود: در جلسات مشترکی که با شهرداری، مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز و اتاق اصناف رستورانها و فست فودها برگزار شد و با توجه به هماهنگیهای انجام شده، رستورانها، فستفودها، غذاهای بیرونبر و آشپزخانهها برای جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب شهر اهواز، ملزم به نصب چربیگیر هستند.
این مقام مسئول تصریح کرد: همه رستورانها و مراکز تهیه غذا حداکثر تا تاریخ 15 آذرماه 96 فرصت دارند نسبت به نصب چربیگیر برای جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب اهواز اقدام کنند.
اردشیر شاهمرادی گفت: صاحبان مراکز تهیه غذا و رستورانها در اهواز برای انجام مراحل قانونی این کار باید به مراکز بهداشت غرب و شرق اهواز مراجعه و نسبت به نصب این چربیگیرها اقدام کنند و در صورت عدم اقدام، براساس قانون با آن ها برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/گ