امیر سرتیپ دوم جلیل رجبی فرمانده بهداشت، درمان و امداد ارتش در گفتوگو با خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اقدامات درمانی و بهداشتی انجام گرفته از سوی آجا در مناطق زلزله زده اظهار کرد: تیم بحران بیمارستان 520 ارتش شامل 20 متخصص ازساعات اولیه وقوع زلزله به منطقه سرپل ذهاب اعزام شدند.
فرمانده بهداشت، درمان و امداد ارتش با بیان اینکه از لحظات اولیه وقوع زلزله به نیروهای بهداشت و درمان ارتش اعلام آماده باش شد ادامه داد: در جهت امداد رسانی به زلزله زدگان بیمارستان صحرایی کرمانشاه، بیمارستان صحرایی اصفهان مستقر در مهران و بیمارستان صحرایی نیروی هوایی ارتش مستقر در ایلام که به منظور ارائه خدمات به زوار اربعین در این مناطق مستقر بودند به سرپل ذهاب اعزام شدند.
امیر رجبی با اشاره به اینکه در فاز اول امداد رسانی تیم های تخصصی شامل جراحی عمومی، مغز و اعصاب، ارتوپدی، پرستار و دامپزشک به منطقه سرپل ذهاب اعزام شدند بیان کرد: در ادامه امداد رسانی ها 6 تیم مجهز جهت اعزام آماده و 54 متخصص با هواپیمایc130 به منطقه اعزام شدند.
فرمانده بهداشت، درمان و امداد ارتش گفت: در مراکز درمانی ارتش رسیدگی به بیش از 3 هزار مجروح به عمل آمد و از 900 مجروح منتقل شده به بیمارستان 520 ارتش ، 107 نفر تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه به سایر بیمارستان ها نیز اعلام آماده باش شد اظهار کرد: در هر بیمارستان ظرفیت 40 الی 60 تخت به منظور امداد رسانی به زلزله زدگان اختصاص یافت تا در صورت نیاز استفاده شود.
امیر رجبی با اشاره به اینکه تاکنون در بیمارستان بعثت 45 مجروح مورد عمل جراحی قرار گرفته است؛ ادامه داد: فرماندهی بهداشت و درمان ارتش در فاز دوم امداد رسانی 8 تیم را به منظور پیشگیری و بهداشت زلزله زدگان به منطقه اعزام کرد.
فرمانده بهداشت، درمان و امداد ارتش با بیان اینکه تیم های بهداشت محیط، روان، تغدیه، دامپزشک، مبارزه با بیماری ها به مناطق مورد نیاز و روستاها اعزام شدند؛ اظهارکرد: آموزش بهداشت های فردی و جمعی، سم پاشی محیط به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری ها، نحوه دفن زباله و فاضلاب از جمله اقدامات این تیم ها هستند.
امیر رجبی گفت: خودروهای واکنش سریع بهداشتی از نیروی دریایی انزلیه، نزاجا تهران، پدافند کرمانشاه به منظور ارزیابی سلامت مواد غذایی، آب، سم پاشی و تله گذاری به منطقه اعزام شدند.
فرمانده بهداشت، درمان و امداد ارتش در پایان خاطرنشان کرد: در فاز سوم که مکمل فاز دوم امداد رسانی است 8 متخصص مدیریت سلامت دربلایا به منظور بررسی و مدیریت سلامت مردم و سامانه ها به منطقه اعزام شدند؛ این طرح علمی و پژوهشی در جهت رفع نواقص و جلوگیری از چنین معایبی در بحران های بعدی انجام شد.
انتهای پیام/