به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در دومین ماه پاییز برخی اقلام در بازار میوه و تره بار، نظیر خیار و گوجه فرنگی، صدرنشین نوسان قیمت محصولات هستند.
آخرین بررسی از بازار میوه و تره بار حاکی از آن است که قیمت هر کیلو گلابی 5 هزار و 500 تا 15 هزار،پرتقال 6 تا 8 هزار،خرمالو 5 تا 6 هزار،انار 4 تا 8 هزار،لیمو شیرین 3 هزار و 500 تا 6 هزار،نارنگی 4 تا 5 هزار و 500،سیب قرمز 2 هزار و 700 تا 4 هزار،سیب زرد 3 هزار و 500 تا 4 هزار و 500،کیوی 3 تا 5 هزار،انگور بی دانه قرمز 5 تا 7 هزار و انگور بی دانه سفید 3 تا 6 هزار تومان است.
یکی از فروشندگان می گوید:کاهش عرضه خیار و گوجه فرنگی در میدان را دلیل اصلی افزایش قیمت در روزهای اخیراعلام کرد.
حسن صابری رییس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار تهران در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی از کاهش 10 درصدی قیمت انواع میوه و تره بار خبر داد و گفت: با توجه به تعطیلی پیش رو، قیمت انواع میوه و تره بار به سبب کاهش تقاضا دستخوش تحولاتی قرار خواهد گرفت که مجددا با پایان تعطیلی نرخ ها به روال سابق خود بازگشت.
وی، نرخ هر کارتن آناناس را 90 تا 110 هزار تومان اعلام کرد و افزود: هر کیلو انار با قیمت 2 تا 3 هزار و 500،انگور بی دانه قرمز 5 تا 7 هزار، انگور بی دانه زرد 3 هزار و 500 تا 5 هزار،پرتقال جنوب 3 هزار و 500 تا 5 هزار و پرتقال شمال هزار تا 2 هزار تومان در میدان عرضه می شود.
صابری با اشاره به قیمت سایر میوه ها در بازار بیان کرد: نرخ هر کیلو توت فرنگی گلخانه ای 10 تا 25 هزار،خرمالو هزار و 500 تا 3 هزار و 500،سیب لبنانی زرد و قرمز هزار تا 2 هزار و 500،گلابی بیروتی 3 تا 8 هزار، گلابی شاه میوه 3 تا 6 هزار و نارنگی تخم ژاپنی 2 تا 4 هزار تومان است.
رییس اتحادیه بارفروشان، نرخ هر کیلو خیار رسمی را هزار و 100 تا 2 هزار تومان اعلام کرد و یادآورشد: همچنین قیمت هر کیلو گلخانه 2 تا 2 هزار و 500، گوجه فرنگی گلخانه 3 هزار و 500 تا 4 هزار،گوجه فرنگی نو هزار و 300 تا 2 هزار و 800، سیب زمینی 600 تا هزار و پیاز هزار تا هزار و 800 تومان است.
به گفته وی، نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو،آش،قورمه) 850 تا هزار و سبزی خوردن هزار تا هزار و 200 تومان است.
انتهای پیام/