کارگاه آموزشی استاندارد‌های گندم، آرد و شرایط بهداشتی در شهرکرد برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ کارگاه آموزشی با عنوان استانداردهای گندم، آرد و شرايط بهداشتی لازم جهت پخت نان با حضور ۱۴۰ کارشناس بهداشت محيط در مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی موضوعاتی از قبیل ویژگی‌های گندم، تهیه آرد مرغوب، شرایط نگهداری گندم در مراکز خرید و سیلو‌ها مطرح گردید.

همچنین استاندارد‌ها و ویژگی‌های مطلوب کارخانجات تولید آرد، نحوه تولید آرد مرغوب از گندم، شرایط نگهداری و حمل آرد، نکات بهداشتی برای کارگران شاغل در نانوایی و نحوه صحیح تهیه خمیر از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه یک روزه بود.

انتهای پیام/ن

کارگاه آموزشی جهت پخت نان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار