علیرضا احمدیان رئیس دانشکده فناوری نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص نقش فن بازار در برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: یکی از دلایل ارتباط ضعیف میان این دو بخش نبود صنعت واقعی در بخش صنعت و نیز تربیت نشدن نیروی کارآفرین در بخش دانشگاه است.
وی ادامه داد: فن بازار ارتباط دهنده صنعت با دانشگاه و نقطه شروع تبدیل دانش به ثروت است.
رئیس دانشکده فناوری نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: یکی از مهمترین اهداف فن بازار نیز برقراری این ارتباط و ایجاد اعتماد در صنعت و ایجاد باور در بخش دانشگاهی است.
احمدیان در ادامه به مشکلات شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و اظهار داشت: باتوجه به اینکه اکثر بازار کشور دولتی است، رقابتی در بازار وجود ندارد لذا شرکتها در بازار قدرت بازاریابی ندارند. زیرا پول و بازار در اختیار عده خاصی قرار میگیرد از این رو مسیری برای پیشرفت شرکتها نیست.
رئیس دانشکده فناوری نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: یکی از مهم ترین مشکلات در تبدیل دانش به ثروت، تغییر نگرش و باور نداشتن به تولید داخل است.
احمدیان اضافه کرد: اگر زیرساخت های مناسب برای فعالیت و درآمدزایی شرکتهای دانش بنیان مهیا نگردد رشد بی رویه این شرکت ها یکی از معضلات پیش رو در آینده خواهد بود.
وی یادآورشد: پرداخت وام به شرکتهای نوپا بدون وجود بستر مناسب برای بازاریابی و حمایت از R&D باعث پرداخت وام بدون فروش مناسب میشود و در نهایت ورشکستگی یا تبدیل شرکت دانش بنیان به یک شرکتهای وارداتی را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/